Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Hälsokontroll

Skrivet:    ·  Min vardag

I det här inlägget tänkte jag skriva om företagshälsovård tillsammans med ett företag som jag också länkar till lite längre ner i texten.

 
Hälsa för mig är väldigt viktigt speciellt nu när vi har en liten familjemedlem som man måste ställa upp för varje dag. Vill gärna inte vara sjuk så ofta och må bra både fysiskt och psykiskt.
Jag är även med i ett projekt sedan jag själv var liten bebis, som gjort att vi fått göra olika hälsoundersökningar under olika år. Senast jag var på det var faktiskt förra året när jag nyligen fått reda på att jag var gravid, tyvärr kunde jag inte göra hela undersökningen då jag inte fick mäta fett osv i kroppen för de kanske eventuellt kunde strålning från vågen. Självklart det som jag tyckte var mest intressant att få se också. Får göra det en annan gång helt enkelt. Vi gjorde i alla fall blodprover och lite annat intressant för att se hur man mår, bland annat spirometri för att kolla andningen.
Vissa arbetsplatser gör även detta som företagshälsovård, tyvärr inte min egna vilket jag hade tyckt varit så bra. Jag tror att man kan förhindra många sjukskrivningar och annat om man regelbundet höll koll på sina medarbetare. Det är viktigt med hälsan!
 
Brukar ni gå på hälsoundersökningar?
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA