Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Glasvägg

Skrivet:    ·  Min vardag

(null) 

Detta inlägg är skrivet tillsammans med inoxa.
I vårt badrum där nere är allt nästan klart, de saknas bara ett svart badkar (helst) och en snygg svart duschvägg. Men eftersom vår dusch redan är inne som i en nisch vill vi inte ha ett standard mått. Som ni ser i bilden ovan. Och därmed svårt att hitta rätt mått. Så är de perfekt att man kan måttbeställda efter sina egna val, så de kan bli alldeles perfekt!
Och något som också är väldigt snyggt är glasräcke altan. De släpper in mycket ljus och förstör inte utsikten som kanske finns, samtidigt som de skyddar emot fallrisken för barn osv. Och jag gillar också att de blir som markerade rum utomhus i trädgården, istället för att allt är en stor platt yta. Det behöver lite olika höjder i både inredning och växtlighet för att de ska bli en intressant och fin miljö att vilja vara i. Håller ni inte med?

Ha en fin dag!




Första snön

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Efter efterlängtad snö kom äntligen. Sådär härlig och kramgo. Så vi gick ut och byggde massa snögubbar och lekte. Linton vägrar vantar och blir kall på 2 sekunder så han fick tyvärr gå in efter en liten stund. Förhoppningsvis så lär han sig snart att vantar är bra istället för att bli alldeles röd och svullen om händerna stackarn.. 
Och poff så var helgen över, de går så fort. Och nästa helg är min jobbhelg på black friday så kommer ha fullt upp. Men också så roligt, ser fram emot att få briljera som säljare. :)

Ha en fin kväll! 

Halloweenkalas

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I helgen hade Collin sitt första halloweenkalas. Vart så lyckat och roligt! Vi spökade ut både maten och fikat. Tänk att han redan är 4 år?! Förstår inte att tiden går så fort. 

Trevlig kväll!

Solentro

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
I samarbete med Solentro så har jag klickat hem denna fina fotobok. Jag brukar försöka göra sånna här varje år så vi har det sparat för barnen när de blir stora. Så kul att titta i! Och Solentro är en supersmidig app där man väljer alla sina bilder från telefonen så går det på ett kick.

Brukar ni också göra fotoböcker? Ha en fin dag!

#solentro #smartson #solentrostory

Collins rum

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har gjort om lite i Collins rum. Han ville ha en våningssäng så jag fixade hem en på marketplace, och sen byggde vi om den och målade in den i samma färg som rummet! Och förvaring nertill satte vi in. Så Linton kan också börja sova där nu, han började i måndags och är jätteduktig. :)
CASSANDRA