Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

29 April

Skrivet:    ·  Min vardag
läskiga vi blev haha!
 Igår var jag pch mina fina kollegor på middag. Och vår alldeles egna norrlänning Linnea ska tyvärr lämna oss för att flytta hem! :( Men vi hade trevligt igår med god tapas mat och lite vin!
Idag har jag övningskört med mamma hela dagen och lite med morfar också. Han har ju varit trafikskollärare i typ 40 år, så han har många bra tips ;) Nu är jag lite matt i huvudet och ska vila lite, sen ikväll ska jag på middag med kusinerna och deras vänner för att planera bröllop! :)
 

Allt utom svenskt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag älskar ju all mat som inte är svensk i princip. Libanesiskt, spanskt, japanskt och indiskt ja you name it. Och i helgen var vi på bio i mall of scandinavia och åt suuuuper god tikki masala (älskar det!!). Den skulle sitta fint nu faktiskt ;) Och imorgon så ska vi ut med jobbet och äta tapas, mums. Så blir lite cheatmeals såhär ibland eftersom jag äter GI. Men vad gör det om hundra åt ;) Har ni någon favorit mat eller nått ni dras till? ;)

Inspo till väggar

Skrivet:    ·  Min vardag
 
När vi har flyttat i sommar eller rättare sagt nu innan vi flyttar så får vi ju tyvärr inte välja all inredning som köksluckor, tapeter, färger på väggar osv osv i huset. Men de har ändå valt färger som jag själv hade tagit i de flesta rummen iallafall! Så alla väggar kommer att vara vita när vi flyttar in, vilket betyder att vi slipper grund måla eftersom allt redan kommer vara vitt. De gäller att se de positiva i de hela ;) Jag har redan börjat spana in snygga färger till väggarna, jag ska iallafall ha en ljusgråton i vårt sovrum har jag tänkt :) Med massor av mässing detaljer och svarta möbler (tänker smala svarta "ramben" som jag har på mitt avlastningsbord jag visade förut) Vill dock inte att resten ska vara vitt ihela huset, men de är svårare att bestämma nu tycker jag eftersom jag inte vet måtten på alla väggar och sånt just nu. För någon fondvägg med en snygg tapet skulle sitta fint! Samt ljusa och dova färger tror jag bli min rödatråd i hela huset faktiskt!

Har ni någon snygg favorit tapet/färg på väggar? Jag behöver massor av inspo känner jag haha! Ha en fin dag!

Overwhelmed.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja lite såhär känner jag faktiskt.. Och så ta körkort på det också haha... Jag har jäkligt fullt upp nu med två jobb som ska slåss om mina timmar och sedan att hinna med gymmet är inte de lättaste när man slutar sent. Är oftast inte jättetaggad på att dra till gymmet efter 8/9 på kvällen. Har ni några bra tips på att orka med allt sånt här? Eller hur man kan planera bättre?;)

Nytt jobb!

Skrivet:    ·  Min vardag
Man kan ju inte annat än älska snap ;)
Idag har jag fått ett till jobb! På the body shops flaggskeppsbutik Drottninggatan! Wiiie, så kul och läskigt på samma gång ;) Väldigt mycket press känns de som, eftersom de bara är toppsäljare där! Och lilla jag då. 
Annars så ska jag jobba imorgon med, hoppas på mycket att göra då adhd barnet i mig måste ha saker att göra ständigt ;) Hoppas ni får en fin dag!

Bottega

Skrivet:    ·  Min vardag

Köpte med mig lite fina flarror hem från båten ;) Jag älskar ju snygga flaskor, så dessa är ett måste på hyllan! Längtar tills vi flyttat och jag får inreda ett snyggt barskåp med massa fina flaskor!!

Birka kryssning

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen har jag varit på kryssning med familjen plus Martins päron ;) Väldigt trevligt var det, uppe länge och dansade igår med goda drinkar. Och idag blev det även lite pool och jacuzzi bad i den nya terrassen hos dom :) Idag är vi lagom trötta och kommer nog somna ganska tidigt ikväll haha.. 

14 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja man kan ju inte annat än älska vädret som har varit de senaste dagarna! Skönt med lite D-vitamin. Idag så är min älskling och tatuerar sig, så vi fick lite sovmorgon tillsammans. Jag börjar sent idag, vid 17. Men innan de så ska jag på arbetsintervju på en annan body shop ;) Hoppas de går bra haha, gillar inte att ha intervjuer ;)

Husbygget.

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi var och tog en kik på vårt husbygge, ja nu är grunderna påstartade! Så snart är väl väggarna uppe och imorgon flyttar vi in haha ;) Ne men det har gått otroligt fort, är cirka 3-5 månader max tills flytten sker! :) 


Det är ju faktiskt fint väder nu, äntligen!!
Jag har hunnit med både körskola och gym idag, så nu väntar jag bara på Martin så ska vi ta en långpromenad :)

9 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag kört på nya glajjor och lip & cheek stain. Världens bästa uppfinning för oss som inte gillar kladdiga läppstift ;) Färgen är lite mer rosa i verkligheten dock, kan visa er sen. Börjar inte jobba förens 16 idag så nu ska vi hinna med och åka runt lite :) 

OILS OF LIFE™ INTENSELY REVITALISING SLEEPING CREAM

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag har använt denna i några veckor redan. Den släpptes i butiken iförrgår! Väldigt lätt nattkräm, kladdar inte, näringsrik och är väldigt uppfriskande. Passar typ alla över 20 skulle jag säga ;)

The Body Shop - black musk

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag fick vår nyaste parfym black musk igår. Jag älskar doften på denna, bärig och söt men ändå inte för söt! Sedan är ju citatet väldigt bra i förpackningen :)
Har ni någon favorit musk doft från The Body Shop?

GI mat

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Jag och Martin har börjat på ny "diet" vet inte om man ska kalla det för diet haha. Men vi äter just nu bara GI mat, dvs man skippar snabba kolhydrater i alla dess former. Det är bra för oss båda, speciellt hans diabetes. 
Ja det behövs både för att jag behlver ta hand om min kroppen lite och så kanske jag tappar några kilon. Att skaffa pojkvän är ju inte det optimala om man vill stanna i sin vikt känner jag, men de är lite sent och tänka på nu efter 3 år haha. Jaja någon gång drabbar det ju oss alla ;) Svårast kommer det bli på helgerna känner jag, chiiips det är ju så gott! Haha, vi kanske fuskar någon gång i veckan dock nu i början ;)
 
Någon som har erfarenheter av GI? Några bra recept på god mat kanske?

5 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag så ska jag på middag med jobbet, så har precis sminkat klart mig pch nu blir det med lunch! Jag är hemma hos Martin för då har jag närmare till huvudkontoret haha. Idag är det jättefint väder ju, så ska nog gå ut och sola lite efter jag ätit. Ha en fin dag!

Sno Stilen!

Skrivet:    ·  Min vardag, Sno stilen
Kollage: Filippa Anhem
 
Solglasögon | Skor | Väska | Jacka | Skjorta | Byxor
En snygg vår-outfit. "Trasiga" byxor kan aldrig bli fel, snyggt varje år!
 
Sponsrat inlägg


Båttur i stan

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag så sjösatte vi båten i Edsviken, så vi drog en runda i stan ;) Väldigt mysigt faktiskt, nästa gång får det gärna vara lite varmare så man kan lägga till och fika lite. Ikväll blir det myslördag för hela slanten, kolla någon bra film och njuta av att jag är ledig! Ha en fin kväll :)
CASSANDRA