Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Snö

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Ja snön bara vräkte ner, han komma säkert 2-3dm snö. Vi fick hämta hem Collin tidigt från förskolan då de var personalbrist... Så vi gick ut lite och lekte i snön, knäppisen vill dock hellre åka Bobby car än pulka haha. Lilla Linton låg skönt i vagnen och slapp bli kall. Det ska vara sjukt kallt under veckan, runt minus 18 grader!? Tycker de var längesen det var så kallt i Stockholm. 
Idag firar vi svärmor som fyller år sen blir de hem och tappa upp ett första bad för Linton. Ska bli spännande och de om han gillar att bada :)

Linton

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Ja vår lilla goding har redan hunnit finnas över 1 vecka hos oss. Tiden verkligen flyger förbi. 
Denna helg ska vi fira svärmor som fyller år och hänga med min familj. Eftersom de är massor av snö så blir de säkert en hel del pulkaåkning också. 

Ha en fin kväll! 

Flytthjälp eller inte?

Skrivet:    ·  Min vardag
Dags att flytta? Tänk på det här innan du flyttar in
Inlägget är skrivet med Flyttgubbarna.nu.
 
Vi kommer flytta nu i slutet av mars eller senast mitten av april till vårt nya hus vi köpt. Och redan nu börjar jag göra en to do list med allt som behöver göras. Rensas hemma, sälja av onödiga saker och boka in flyttstäd och flytthjälp. Och flytthjälp Stockholm är inte så svårt att hitta. Flyttgubbarna är väldigt prisvärda och gör även flyttstädning vilket vi kommer behöva, sånt är skönt att leja bort till andra tycker jag så de blir rätt från början. Det låter väldigt skönt med att slippa bära ner alla tunga saker på övervåningen som säng, garderober, skåp med mera ner för vår trappa. Och garantin som man får ifall något går sönder under själva flytten, känns jobbigt att vi ska behöva med åka fram och tillbaka med små bilar hundra gånger haha. Tur att vi bara flyttar 1,5km bort ifrån vår nuvarande bostad.
 
Har ni använt flytthjälp någon gång? Tyckte ni att de var värt det?
Ha en fin dag!


Sålt huset!

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har nu sålt vårt hus! Så sjukt, vår första egna bostad med så många minnen. Känns lite vemodigt att inte vi ska bo här mer samtidigt som de ska bli så kul att flytta in i vårt andra hus vi köpt. Vilket är ett sött litet tegelhus med totalt renoveringsbehov. Ja allt behöver vi göra, men det är bara kul tycker vi. 
 
Ha en fin kväll!

Lillebror

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)
Nu är lillebror här! 1 vecka innan bf kom han, 20 januari. Och Collin kan inte vara stoltare. Jag trodde han inte skulle vilja hålla, gosa osv då han inte träffat många bebisar. Men han vill hålla hela tiden, klappar och pussar, mitt hjärta smälter när jag ser dom. 
Just nu händer det väldigt mycket i vårat liv, på 2 dagar blev vi nyblivna föräldrar och husköpare. Ska berätta mer senare.

Ha en fin dag!

Tulpanens dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det tulpanens dag, så självfallet har vi det hemma. Annars väntar jag otåligt på att bebis ska komma, han får gärna komma nu när som helst innan BF, vill verkligen inte gå över tiden. Och få tillbaka min kropp lite. Kunna sätta på mig skorna utan att de känns som ett marathon haha. Vill också kunna leka med Collin utan att behöva få ont, vår lilla stora kille som inte får glömmas bort ♥
 
Ha en fin dag!

V38

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Oj så mycket snö de kom igår, idag ska de dock snöa ännu mer. Får se om de hinner komma nått, än sålänge så är de inget mer. Och jag tycker de räcker nu när de är vitt på marken. De tar tid att gå i den snön som är nu med en tvååring haha... Men kanske tur de eftersom jag inte vill gå så fort när jag är höggravid. I

Ha en fin dag! 

5 januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Januari är här och lillebror förväntas komma 27e, men jag tror han kommer titta ut tidigare. Speciellt nu när jag inte får sova och vila lika mycket med en vild 2åring. 
Imorgon är det röd dag, så Collin ska vara ledig med oss och så ska vi hitta på något kul.
 
Ha en fin dag!
CASSANDRA