Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Skåp

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för superfront harlequin gråBildresultat för superfront harlequin grå
Som sagt så har jag sakta men säkert börjat beställa hem saker till huset redan nu. Vill gärna att de inte ska komma så längt efter i får tillgång till huset, klart man vill flyttta in med en gång! Och det första jag beställde var ett par skåpluckor till skåpet vi ska ha i vardagsrummet. Det tråkiga är att det är 11 veckors leveranstid på dom så de kommer komma långt efter att vi flyttat in hehe. Men det är väl det som det får ta när man besällt super snygga luckor med bra kvalite haha. Flytten sker ju om exakt två veckor idag. Börjar bli så jag nästan inte kan sova om nätterna eftersom det börjar närma sig så nu, är så taggad!

Jag som är så himla ivrig vill ju ha allt med en gång och gärna att de bara tar några få dar och få upp alla möbler haha. Vill se helheten med alla möbler uppe ur sina kartonger osv. Jag har ju liksom redan väntat i evigheter på huset? Mer en ett år har ju redan gott sen jag signade att huset skulle blir vårat.

Nä nu ska jag kila vidare, ha en fin kväll hörrni!

15 dagar kvar.

Skrivet:    ·  Min vardag

Ojoj, nu flyger tiden bara iväg! Snart så är det inflytt, dessa två veckor kommer nog gå väldigt fort. Jag har precis suttit och beställt soffa, soffbord, matbord osv osv så vi har lite möbler inför flytten haha ;) Längtar så mycket tills allt är uppe och klart så man kan se helheten!
Nu är även asfalten på plats och gräset har börjat växa till sig rejält på baksidan.

Invigning på Åhlens

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi har invigning på jobbet eftersom vi bytt plan, så roligt att jobba nu när det är lite ös :) Snart helg igen, tiden bara flyger iväg! Efter jobbet imorgon så ska jag äta middag med tjejerna och ut och dricka lite drinkar, väldigt trevligt och välbehövligt. Ha en fin kväll!

Spotted on the catwalk

Skrivet:    ·  Min vardag
Spotted on the catwalk
 
1. Klänning | 2. Topp | 3. Blazer | 4. Polo
Det verkar som om sammetskläder är inne igen både i mode världen och inredningsvärlden. Jag själv tycker att klänningar kan vara riktigt snyggt i sammet, gärna rött eller vinrött som på bilden längst ner i hörnet! ;)
Sponsrat inlägg


första ikea rundan.

Skrivet:    ·  Min vardag
 Idag har vi varit på Ikea och shoppat lite nödvändigheter så vi slipper göra det på inflyttninggsdagen! :) Och idag fyller pappsen år så han ska firas först med restaurang och sedan fika med lite av släkten. Nu ska jag kika lite i Jotex katalogen för lite inspo till huset.
 
Ha en fin kväll!

Väldigt sant.

Skrivet:    ·  Min vardag

17 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag

Det är då inte sommarväder ute! Det var som om någon trök på en knapp så det switchade om till höst direkt efter min semester... Idag har det bara regnat och regnat hela dagen.
Imorgon jobbar jag äntligen lite kortare pass, sen är jag ledig fredagen så ska verkligen njuta och göra massa kul :) det blir nämligen min enda lediga dag på 7 dagar framöver.

Vårt hus!

Skrivet:    ·  Min vardag
Förra helgen fick vi chansen att gå in i vårat hus som håller på att byggas! Och det var mycket bättre än förväntat, trodde det skulle vara mycket mindre rum osv. Då det inte är så jättestort. Men planlösningen är bra och det räcker verkligen för två personer! och idag är det faktiskt 1 månad exakt kvar tills vi flyttar in, om inte inflytten sker tidigare ;) Längtar såå!

husbygge.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för husbyggeBildresultat för husbygge
Min dröm är ju att få bo i ett lagom stort hus. Som är egenbyggt! Eller iallafall att det är jag som har fått designa de hela, så allt verkligen bli personligt. Jag vill ha en vit putsad fasad, gärna med stora fönster på vissa av rummen och sen mycket fina utbyggnader. Gärna lite kantigt också så huset ser modernt och tidlöst ut. och en stooor trädgård med något litet gästhus, och dubbelgarage är ett måste! Och i trädgården vill jag kunna ha massa fina växter och gärna lite äppelträd och hallonbuskar osv som ger "mat" eller vad man ska säga haha. 

Men först så krävs det ju att man har tillgång till en tomt, och det är inte alltid de lättaste att hitta har jag märkt. Sedan så är alla tomter inom Stockholm området, eller runt om, väldigt dyra för att vara så få kvadratmeter! Och budgivning är inget som jag gillar, hatar när man kanske precis hittat drömtomten och kan låna till just den summan och så blir de budgivning och de blir alldeles för dyrt... inte kul!

Har ni något drömhus eller lägenhet? Och vad för design vill ni isåfall ha på de?

Ha en fin kväll allihopa :)

Ansiktsmask - the body shop

Skrivet:    ·  Min vardag

Nya ansiktsmasker från the body shop som lanseras 23 Augusti. De kommer komma 5 stycken, och här är 3 av dom. Testade just himalayan charcoal som är en djuprenglrande lermask, väldigt skön! Ska bli spännande att testa de andra också :)

 

Första jobbdagen

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har jag jobbat för första gången efter semestern, känns väldigt konstigt att redan vara tillbaka. Tiden har gått så sjukt fort! Men de är kul, har ju kommit massa nyheter och sånt är ju kul :) Längtar redan till helgen då de vankas fester och annat skoj! :)

Coola hunden

Skrivet:    ·  Min vardag

Skrattar så jag kissar på mig så rolig Eroz ser ut! Han satt helt blickstilla när han fick på brillorna, sen kasta han upp dom och försökte äta dom.. Vi brukar nämligen göra så när vi ger han godis och vill busa ;)

Baddag.

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har vi varit och badat, eller ja jag badade inte utan samlade massa fina stenar som jag ska göra lite fint av sen. Blir perfekt till huset när vi flyttar sen! ;) Nästan bara en månad kvar tills vi flyttar nu.
Annars så fylle både mamma och pappa år nu i Augusti så jag är igång för fullt med att hitta de perfekta presenterna! Jag tänkte slå på stort ;)

Sista semesterveckan

Skrivet:    ·  Min vardag

Nu är vi inne på vår sista semestervecka.. Det har gått så fort! Men ännu är den inte slut, så ska inte klaga! Vi ska bara några dagar på landet till, sen åker vi förmodligen hem på lite andra äventyr innan jobbet kallar. Ha en fin kväll!

CASSANDRA