Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Matues

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag är lite svag för Mateus, speciellt ostronskålarna! Så jäkla fina, så införskaffade mig tre mindre varianter som uppläggningsfat. Så detta fick bli min början till en samling!
Svarat är nog att välja färger, alla är så fina på sitt sätt. Men fick bli klassisk beige och ros som nästan går mot röd.

Paintings.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tecknat

Jag har ju äntligen kommit igång med mitt ritande igen. Och nu har jag färdigställt två tavlor med akryl, riktigt roligt material och jobba med! Ska lätt fortsätta med det.
Vad tycks? :)

Nights like this.

Skrivet:    ·  Min vardag

Mmmmm en liten kopp te med nybakad kaka och färska bär. Det börjar mer och mer kännas som ett hem, ska visa lite bilder sen. Passar bra att jag är ledig lite i veckan, även om jag tycker det suger att inte få jobba.

Dinner with a view

Skrivet:    ·  Min vardag

Igår var jag med mamma och hennes chef på middag i kaknästornet via deras jobb. Väldigt trevligt och fin utsikt! Så kom hem ganska sent, men eftersom jag började sent idag så hann jag även med lite ärenden. Shoppade lite saker till huset som vi behöver, det är ju inflytt på måndag! HUR hände detta såfort!?

Dark lips

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
DARK LIPS
 
NYX läppstift | The Balm läppstift
Mörka läppar är ju väldigt inne nu, jag har testat på mig lite mörkare och ävven rött. Jag gillart! Riktigt såhär mörka kommer jag nog aldri dock att ha, vill inte oro mmig för när det försvinner osv haha.
Sponsrat inlägg


Sno Stilen

Skrivet:    ·  Min vardag, Sno stilen
SNO STILEN av KENZA
 
1. Byxor | 2. Sneakers | 3. Väska | 4. Tröja
En snygg outfit som Kenza burit upp väldigt fint! Svart kan aldrig bli fel ;)
Sponsrat inlägg


Skissar...

Skrivet:    ·  Min vardag, Tecknat
 
Jag håller på och skissar lite för ett framtida projekt jag har kommit på. Ska börja med att måla igen som jag gjorde förut. Så jag har köpt hem lite penslar och färg för att göra lite snygga tavlor till huset. Med temat svart & vitt, såklart ;) Är dock ett material jag aldrig jobbat med, akryyl och akvarellpapper så får se hur det blir. Om jag blir nöjd så kanske jag tar lite mer färger framöver. 

Oils of life eye cream - The Body Shop

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag har fått den nya ögonkrämen som ska lanseras i Oils of life serien. Jag älskar den lilla burken! Så jäkla söt. Och den innehåller precis som resten av serier, tre fröoljor som är otroligt näringsrika och återfuktande som också ger lyster. Själva krämen i sig har också ljusreflekterande partiklar i sig så man får lyster direkt vid applicering! 
CASSANDRA