Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Fyndiq

Skrivet:    ·  Min vardag
Kids Concept Fåtölj lounge  Digital LED väckarklocka - ljusgrå/vit Vit
LED Sminkspegel Hollywood Style - 30x40cm vit 30x40cm 110 Shelf hylla med 3 hyllplan svart  390:- svart
Royalty Line Glas Blå LED vattenkokare 1,7 liter 2200W blåKids Concept Byggbar Bilbana Aiden
Lite olika julklappstips från hemsidan.
Inlägget är skrivet i samarbete med Fyndiq.
Hur gör ni i år med julhandlingen? Jag handlar lite i butik när jag ändå är på plats och jobbar där, men sen efter jag ska gå på föräldraledighet så kommer jag endast handla på internet. Jag älskar att klicka hem grejerna och slippa gå runt bland massa folk, även innan Corona fanns kände jag så. Men nu är de så mycket viktigare att tänka på valen vi gör! Och inte utsätta vården eller sig själv för onödiga risker. 
 
Jag har precis beställt hem lite julklappar till familjen från fyndiq, de har ju verkligen allt till alla! När de finns så mycket att välja på är de lätt att lite saker man själv vill ha hamnar i varukorgen haha. Speciellt när man älskar inredning och fyndpriser. Och att handla till sonen, gid vad jag vill skämma bort honom med allt som jag vet att han tycker om. Men jag vet ju också att han inte behöver en grej till, så kliar i fingrarna när jag ser alla fina barnsaker som finns. Jag försöker intala mig att när han inte har så stort rum så kan jag inte köpa mer leksaker. Så får vänta haha. Ni som har barn tycker ni också de är jobbigt att inte handla allt man ser? Att få se lyckan hos ett litet barn när de får saker som den gillar är oslagbar verkligen. 
Och vem gillar inte billig och snabb frakt när man beställer ifrån internet. Har ni någon gång handlat härifrån?
 
 Ha en fin dag!

Lindt

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Lindt.
Vem älskar inte choklad? Dessa klassiker kan aldrig gå fel. Ett chokladöverdrag med mjukar choklad i mitten som smälter, tror hela min bb väska kommer vara full med choklad. Om jag är lika sugen på de som jag är nu haha!

Har ni provat? 
Trevlig dag!

23 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Vad vår andra son ska heta, Linton. Inte ett speciellt vanligt namn i sverige och vi tyckte det var fint med Collin. Snart är han här, slutet av januari. Men vem vet han kanske har lika brottom ut som sin bror och kommer lite tidigare haha.
 
Vi börjar morgonen med att bli kortkapade, x antal tusen drogs ifrån mitt konto imorse. SÅ TRIST! Blir så jävla trött på dessa idioter som finns överallt som inte kan skilja på mitt och ditt. Jag hoppas jag får tillbaka pengarna snart då de kommer lite mer utgifter nu när det är jul och allt... :(
Hoppas ni får en bättre dag än mig!

Wiz Led-lampor

Skrivet:    ·  Lampor, Min vardag, WIz, buzzador
(null)

I samarbete med Wiz.
Varför har jag inte haft detta tidigare, är min första tanke!? Philips smarta Wi-Fi-LED-lampor gör det så enkelt att dimma, ställa in när lamporna ska tändas och ändra ljusets färg, från kallt till varmt ljus.
Jag älskar lite vitare och kallare ljus, så nu slipper jag stå och kolla på ljuskällorna vilken kelvinskala etc det är. Jag ändrar lätt i appen och kan vara vart som helst i huset när jag vill tända och släcka. Så smart! Jag ska så småning om byta ut alla lampor här hemma. På bilden ovan har jag tagit ett kallt vitt ljus, som verkligen piggar upp nu när de är så mörkt ute.
 
Ha en fin dag!

Kolmårdsmarmor

Skrivet:    ·  Min vardag
Borghamns Stenförädling AB Borghamns Stenförädling AB
Bilder lånade från Borghamns stenförädling.
Inlägget är skrivet i tillsammans med Borghamns stenförädling.
Vem gillar inte marmor? Jag tror att de finns i de flesta hem idag, unga som gamla. Jag drömmer om att renovera eller bygga nytt hus med familjen. Och då ha marmor i antingen tvättstuga eller kök. Tänker er långa bänkar och en köksö/tvättö med marmor. Och ja varför inte då välja marmor som är från kolmården. Kolmårdsmarmor är känt för sin fina struktur och ådring, gröna färg och ett otroligt slitstarkt material. Man kan även välja fritt bland olika ytor på marmorn så som polerad till slipad, blästrad och huggen. Jag är fortfarande kluven på om jag vill ha polerad eller med lite mer blästrad. Tur att jag inte ska göra ett val imorgon haha. Jag slutar aldrig leta efter inspiration, bra källor för det är instagram och Pinterest tycker jag, har ni några fler tips?
Jag älskar även att använda mig utan svenskt och lokalt arbete eller produkter. Varför ens välja något annat när de finns här i vårt avlånga land?
 
Vad tycker ni om marmor? Har ni tröttnat på trenden än? :)
 
Ha en fin dag!

Frukostmys.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Klöver mjölk och buzzador.

Mannen har varit hemma och varit krasslig så vi har kunnat haft mysiga frukostar hela familjen. Och vad passar inte bra när man är sjuk, te såklart! Och ja med mjölk i för min del, och de slukas en hel del mjölk här hemma med Collin. Klöver mjölk har inte bara stora förpackningar utan också längre hållbarhet, perfekt ju!

11 November.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hela familjen är hemma och är sjuka. Collin har bara lite hosta kvar, och jag börjar känna mig frisk. Stackars Martin som inte mår bra. Hoppas Collin frisknar till och kanske hinner någon dag denna vecka på förskolan så han får vila lite. Jag vill gärna ta ikapp lite jobb. Te och dricka mycket vatten är verkligen underskattat när man är sjuk, tror de är därför jag tillfrisknat fort. ;)
 
Ha en fin dag!

Firat vår 2åring.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I helgen har vi firat vår tvååring med närmsta familjen och gudmor Anna. Så tråkigt att inte kunna ha ett riktigt kalas, brukar gå all in annars. Men tänker att i vår får vi ha ett kalas utomhus så lite mer släkt kan komma. Nu när han äntligen förstår lite mer och tycker det är kul med paket, förra året fick vi ju öppna paketen åt honom typ haha.

Något för alla

Skrivet:    ·  Min vardag
(null) 
Min senaste personliga present till far och son.
Inlägget är skrivet tillsammans med Alltryck.se

Vem gillar inte att få eller ge personlig presenter? Den bästa högtiden enligt mig är julen, och då är de inte för att jag vill ha paket. Utan för att jag älskar alla förberedelser innan jul, köpa julklappar, slå in dom och få se folk bli glada. Jag börjar alltid i god tid med att köpa, och nog 80% köper jag över internet. Så smidigt att sitta hemma och bara klicka hem det man vill ha. Något som alltid går hem tycker jag är tryck på tröjor, och att kunna familjematcha. Hur kul är inte det? :) Sen vi blev fler i familjen har jag köpt matchande tröjor till Collin och Martin faktiskt. Alltryck har så mycket fina produkter som du kan göra personliga, allt från kläder till köksprodukter och choklad. Gillar ni att få personliga presenter?

Det finns även profilkläder för företag. Vilket jag tycker alla företag ska ha som är seriösa. Ser så snyggt ut när alla medarbetare matchar varandra. Och bättre blir de om loggan är snygg, Martins jobbkläder kan han ibland ha privat då tjocktröjorna är så snygga.

Ha en fin dag!

2 år!

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag fyller vår underbara Collin år! 23.36 2018 kom han till världen. Känns som han har funnits hela vårt liv samtidigt som att han kom igår typ. Och snart ska han bli storebror också. Grattis älskling!
CASSANDRA