Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Alltid

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Alltid när man vill ta bild.... han sitter och är söt sen tar man upp kameran och då tittar han ner. Sen går det över till ledsen minen haha! 

Babysim

Skrivet:    ·  Min vardag, babysim, barn, barnblogg
(null)

(null)

(null)
Ja han älskar det! 

Bra luft

Skrivet:    ·  Min vardag


I det här inlägget tänkte jag skriva lite om friskt luft och bra ventilation och det gör jag med sidan Soliduct, hur skulle ni definiera bra luft?  Jag har iallafall varit med om väldigt många ställen med dålig luft. Speciellt på ett av mina ställen där jag jobbar på, men kanske inte så konstigt när det är en så stor byggnad. Men luften där inne är så torr och jobbig så att händer och läppar fnasar sönder, inte nog med att man blir törstig hela tiden också. Det är okej när man bara är en besökare och är där en kortare tid, men att jobba i den miljön varje dag flera timmar gör inte under för huden direkt kan jag säga haha. Men tur att vi har en massa krämer etc att sälja, som vi då kan prova också, som hjälper till på traven när det är som värst. Går oftast alltid och smörjer händerna med bästsäljarna.

Bra luft för mig är när de är bra ventilation hemma som inte gör att de dammar igen direkt och gärna lite fuktigare också. Då trivs även växterna lite extra bra här hemma. ;) (vi astmatiker också!)  Så ja  bostadsventilationen  är viktig, speciellt för oss med lite allergier.


Medan jag skriver detta måste jag byta filter kom jag på haha. Ha en fin dag allihopa! 
Åh fötter!

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Om han har hittat sina fötter den senaste veckan? Ja. Hur kan man ens vara såhär vig haha?! Gulligt hur han vill äta upp dom och leker med dom, samtidigt som man hör hur han kämpar med att kunna andas samtidigt och blir lite anfådd haha. 

Det är ju underbart att det börjar bli vår, jag är så taggad på att komma ut lite mer nu när när värsta rs tiderna är över för bebisarna. Ha en fin dag!

Collins första klippning

Skrivet:    ·  Min vardag, baby, babysim, barn, barnblogg, bebisblogg
(null)
(null)
Ja alla tjatat om Collins hår så jag drog fram saxen tillslut. Klippte kort på sidorna och nu ser han ut som en ny bebis haha, men blev faktiskt bra. Han ser lite mer vårdad ut, kolla bara på posen ovan? Han bet själv att han är snygg. 
Ikväll blir det baby sim igen, och denna gång kan jag vara med wihoo!

Fällkniven.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Denna lilla grabb har börjat vika ihop sig som en fällkniv haha, vill gärna komma åt fötterna och mumsa på. Bara att de är en lite mage ivägen som gör att de också blir lite tungt att andas. Men skam den som ger sig. Vig är han minsann!
Idag ska vi prova på babysim för första gången, hoppas han har humöret på topp och gillart! :)

Tofsen.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
(null)
Alltså detta hår växer så de knakar! Han har så långt hår att de går ner till ögonen, sången måste fixa håret till rätta själv. Vilket resulterar i att har river sig överallt i ansiktet haha. Vill dock inte klippa, känns lite riskabelt och sen är ju håret så gulligt! 

Idag ska vi njuta av vädret och ta en promenad ner till affären. Sedan kommer nog Martin hem lite tidigare. 

Ha en fin dag!

När man inser att det inte är helg än!?

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

Mage.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Dagens Collin, klädd i polarn o pyret från topp till tå. Han visar gärna sin fina mage också.
Idag har vi slappat och jag försöker bara bli frisk så jag kan återuppta träningen igen. 

Imorgon har vi massor att göra, vi ska till bvc för att väga och mäta. Efter de ska vi på någon introkurs för mat till dessa små liv. Sedan ska vi på båtmässan på kvällen med familjen, Martins familj och lilla morfar. :) Varför sluta med traditioner som vi alltid haft liksom? 

Sötnöt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Mirakelkuren en gullök under sängen och kokat vatten verkade hjälp mot hostandet!? I förrgår testade vi, han hostade några få gånger och gårdagen samt idag har han inte hostat någonting. Även jag som är sjuk hostar inget, förutom astmahostan... Så nu hoppas jag min lilla bebis blir helt kry ifrån snorigheten också.

Kvällen spenderas med gomiddag hemma hos päronen, efter att ha gått en långpromenad ner till köttaffären och köpte med godsaker.

Ha en fin dag! 
CASSANDRA