Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Dagarna i bilder.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Vi hänger på öppnis så fort vi kan, och ja de har varit en hel del de senaste dagarna. Men de spenderar dagarna väldigt fort vilket behövs för att stimulera Linton, som lätt blir uttråkad en hel dag hemma.
Till helgen så får vi se om de blir någon brasa att se på, kul nu när Collin är lite större och uppskattar lite äventyr. Ska också få lite gjort här hemma, kanske bygga klart staketet på uteplatsen som Martin börjat på. 
Imorgon har vi även möte med en arkitekt som ska göra mina ritningar till verklighet förhoppningsvis. :)

Ha en fin kväll!

Mina hjärtan.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Vad gjorde vi innan er i livet!? Våra bästa killar.

Akuten

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I fredags precis innan vi skulle få gäster så lyckades Linton lägga handen på spisen så han brände sönder hela handen. Stackaren, vi härdade ut 2h hemma sen fick vi åka in. Och de var väl bra, så vi vet hur vi ska behandla handen nu under kommande dagar. 
Han får inte bada eller bli blöt och måste läggas om varje dag.. 
Hoppas på snabb återhämtning och att det inte bli infekterat, för de har jag inte psyke till efter allt detta med stackaren.

Ha en fin kväll!

En onsdag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har äntligen börjat gå på öppna förskolorna i Kallhäll här för att lära känna lite nya vuxna och framtida kompisar till barnen. Vi går annars fortfarande i rotebro, just för jag gick med Collin där också, och den är så mysig. Men tänker att jag behöver skaffa lite nya vänner som gärna får ha barn, och då är de lättast att ses där ;) Hur underbart väder har vi inte nu!? Jag vill bara vara ute och påta i trädgården haha, mindre lätt med två små huliganer som röjer runt dock..
 
Ha en fin dag!

Båtar

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)

Äntligen är vårsäsongen här! Eller vad säger ni? Detta inlägg är skrivet tillsammans med båtvarv.

Vi har denna helg sjösätt pappas och svärfars båt inför skärgårdslivet här på landet, äntligen säger vi alla. Det fick bli en tur till grannön direkt för att köpa lite glass till alla som hjälpt till med båtarna, och Collin var väldigt taggad kan jag säga.

Och vi skulle gärna ha en båt själva, men tyvärr är det lite brist på båtplatser vid vår brygga och allmänt på ön. Annars hade vi nog redan haft en båt, för det är sån frihet att ha en egen båt och kunna åka vart man vill när man vill. Speciellt när man bor på en ö utan andra förbindelser att ta sig hit.

Jag skulle inte tveka på en båt som quicksilver till exempel. De är väldigt fina och bra storlek! Vi har haft en hel del olika märken inom båtar o vår familj genom åren. Har ni haft båt eller kanske har nu?
Tipsar även om båtliv, där man kan läsa på en hel del om båtlivet och allt som hör till.

Nu ska vi njuta av skärgårdslivet. Ha en fin dag kära ni!


CASSANDRA