Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Mitt bästa hälsotips

Skrivet:    ·  Min vardag

Vanilla Chai - The Body Shop

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips

Idag har jag haft en riktigt rolig jobbdag, började att fixa på Åhléns Odenplan som följdes upp av en trevlig lunch med chefen och en kollega. Sen till huvudkontoret för att packa varor och planera för de andra diskarna. Fick med mig en underbar body butter Vanilla Chai! Brukar vanligt vis inte tycka om när de doftar lite "juligt" men den är underbar på huden, doftar lite svagt parfym med vanilj och krydda helt enkelt. Tur att de finns i doftljus också eftersom jag missbrukar de såhär års ;)

18 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag vankas de jobb och är det lugnt så kommer jag nog smita tidigare. Vi får kanske besök av Martins kusin Dennis, eftersom han inte bor i Sverige längre vore det ju trevligt att hinna ses :)
Imorgon så kommer jag också smygstarta på min nya tjänst! Ska bli väldigt kul.

Ha en fin dag hörrni!

Smådalarö

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag har fått en hotellvistelse av älsklingen för ett tag sen. Så mu passade vi på och göra den. Vi är på ett jättemysigt hotell i smådalarö vid vattnet. Snart ska vi in och käka lite fin tre rätters :) Och bara njuta av varandras sällskap och fly vardagen, behövs nu efter flytten och allt.

Efterrätt

Skrivet:    ·  Min vardag

En väldigt god efterrätt som jag gärna hade ätit nu med, marängswiss med hemmagjord maräng! Blev riktigt sugen på och baka nu faktiskt, kanske ska göra det nu när jag är ledig :)

Ullared

Skrivet:    ·  Min vardag

I helgen har jag, Martin oc våra mammor plus tindra varit i Ullared och besökt gekås och alla butiker utanför. Mycket roligt tycker alla utom Martin haha... Vi hittade en massa saker som vi faktiskt behövde och en del vi.. Behöver nu iallafall ;)
Så med en fullproppad bil åkte vi hemåt så vi kom hem igårkväll.
Äntligen är jag påväg från jobbet så jag kan börja fixa med allt nytt.

6 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag

Under trappen är det ju inte alltid lätt med vad man ska ha. Så satte dit ett fint vitrinskåp som jag bytte knoppar på. Bra med lite extra förvaring och ett till ställe för blommor och ljus haha ;)

Mycket har hänt nu senare tiden, har precis tagit klart medicinen för min borrelia och börjar misstänka att allt inte är som det ska. En konstig huvudvärk som jag aldrig haft innan sitter i, som stora knölar i bakhuvudet. Kan inte ens ligga i sängen utan att kunde "nuddar" för mycket.. Värst av allt är att jag inte orkar gå till en värdelös vårdcentral som bara tittar och säger det är ingen fara. Får se hur jag gör.

CASSANDRA