Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

30 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Påsk! Äntligen lite långhelg och tid att spendera med familjen. Vi alla åker till landet så ska bli mysigt och hoppas på bra väder så vi kan vara ute så mycket som möjligt. Saknar verkligen skärgården och längtar tills sommar när vi är där oftare ;) 
Ha en fin dag!

Semester

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag och Anna är hemkomna ifrån en veckas semester i fuerteventura, Spanien. Så härligt att få sol, bryta vardagsmönstret och kunna slappa! Men en vecka går fort.. Martin är i Sydafrika och kommer hem idag! Jag är så taggad, har varit hemma själv nu i tre nätter och inte träffat honom på 10 dagar. Det längsta vi någonsin varit ifrån varandra på 5 år haha...

Internationella kvinnodagen

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Idag hyllar vi alla fantastiska kvinnor, lite extra iallafall. Även om jag tycker att man ska hylla alla, alltid! Så dessa fina posters får pryda hallen för ett tag.
Jag har fullt upp, ska bli skönt med lite helg och imorgon ska vi på båtmässan. Veckan efter flyger jag till Danmark och veckan efter de till fuerteventura med Anna... ska bli fantastiskt skönt med lite semester :)

5 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Februari bara flög förbi sabbbt som attan. Och vi är redan inne på mars, då börjar nedräkningen till den 19e då jag och Anna ska utomlands! Ska bli härligt med lite sol :)
Denna vecka består av massor med jobb, även till helgen men också lite födelsedagsfirande för några släktingar till Martin. 

Ha en fin kväll!  (null)

(null)

CASSANDRA