Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

11 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag en skön sovmorgon som jag inte haft på senaste tiden. Alltid tagit en massa extra pass osv så dagarna har blivit långa. Jag kunde sitta i lugn och ro och dricka te med tända ljus. Sen gav jag mig ut i snön och åkte till skolan och jobbade. 
Ha en fin kväll!

5 December

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

 
Idag skulle jag vara ledig men åkte och jobbade ett tag ändå i moset. Så nu väntar jag med lite Kardashians på tv, att Martin ska sluta jobbet & gå på jobbintervju. Så ska vi kolla ikapp lite serier och chilla eftersom båda känner sig lite okrya.
Jag borde dock plugga på min certifieringsuppgift, men jag orkar verkligen inte. Satt hela dagen igår med den och den kräver verkligen många timmar.. Puuh.. Skjuter upp problemet lite mer haha.
Hoppas ni får en fin kväll!

Städning

Skrivet:    ·  Min vardag
Relaterad bild
Har ni kära läsare testat på det här med att ha en städare hemma? Jag är helt ny på den fronten men det verkar vara så skönt! Jag har typ inte tid att dammsuga varje dag osv osv. Bara det här med allt damm som blir på alla möbler med en gång, bara sånt skulle ju vara skönt att slippa tänka på. Att ha städning hemma är verkligen lyx i vardagen! Och speciellt med fönsterputsning också, det är väl kanske inte alla städare som gör men de finns ju några som gör det. Man får ju aldrig till det hemma själv när man putsar sina föntren, som ett riktigt proffs kan ;) 
Min dröm är nog själv att ha en städare hemma som gör det "tråkigare" som dammsugning, moppa golv, fönsterputsning osv. Så jag bara kan plocka undan och göra allt fix :) För jag har egentligen inga problem med städningen, tycker det är rätt kul ändå, men skulle bara vilja få lite mer tid över till annat som är roligare. Och det är lyx de!
 
Vad säger ni skulle ni vilja ha städare hemma hos er eller föredrar ni att ni gör allt själv med städningen?
Ha en fin dag alla läsare!
 

Julkalender 2017

Skrivet:    ·  Min vardag
Relaterad bild
Idag är det den 1:a December och jag har inte hunnit julpynta här hemma än. Jag gör inte speciellt mycket visserligen men ändå... Det har snöat lite idag men tyvärr är det fortfarande för varmt så de stannar inte på marken.
Ikväll måste vi kika på den nya julkalendern i år, förra årets tycker jag var så söt! Har ni hunnit kika på den?
CASSANDRA