Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Vi längtar till November!

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Jag har inte berättat det här än men vi väntar en liten skrutt i november, 15:e för att vara exakt och det är inte alls långt kvar inser jag nu. Lite mer än 2 månader bara... Det ska bli så spännande och roligt! Vet inte ännu hur länge jag ska vara ledig eller när jag blir "sjukskriven" , kommer kännas konstigt att inte jobba på väldigt länge. Får se om jag håller ut eller klämmer in lite jobb då och då. ;)

7 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Igår fyllde mamsen år och det firade vi med att äta lunch på Ålö haket och överraskning med att farmor & farfar kom ut över dagen.
Vädret har äntligen börjat vända lite och bli mer behagliga temperaturer ute, blir olidligt varmt med 35 grader i skuggan varje dag haha... Dock så är det väldigt skönt i havet, det har varit runt 23-25 grader vilket är helt sjukt då man brukar va glad om de blir 19-20 grader på sommaren. Så nu känns 21 som svinkallt och man vill inte ligga i lika länge hehe ;) 
Denna dag består av bad och sol precis som alla andra dagar, och virkning såklart som jag börjat med nydligen. Riktigt kul när man väl kan det, finns så mycket roligt att göra :)
CASSANDRA