Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Hur väljer man rätt?

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Nu när vi har lite mer kött på benen hur en försäljning av bostad går till så är de mycket jag inte hade koll på som jag upptäckt i efterhand. Så nästa gång vi säljer, då känns de som vi kommer ha full koll. Därför tänkte jag i det här inlägget skriva lite om ett företag som jag också skrivit denna texten tillsammans med då  det är mycket att tänka på kring bara mäklararvodeOch därför har mäklarofferter en supersmart sida där man kan skriva in allt som rör sin bostad och sen så räknar den ut allt åt en. För det är klart man vill tjäna så mycket pengar som möjligt på sin bostad när man ska sälja, och man sparar ävent tid på att slippa och sitta att jämföra på alla mäklarföretag som finns. För de är en hel drös. Så välj rätt är ett tips från mig, någon ni klickar bra med också! 
 
Jag längtar tills vi renoverat klart de mesta, vilket är typ badrum på entreplan och ett rum i källaren så vi kan ta hit en mäklare för en värdering. Även om vi kanske inte flyttar i närtid så är det kul att veta vad ens bostad är värd, samt vilken prisklass man kan kolla på till sin nästa bostad. Får en känsla av att vi går upp minst någon miljon i den stegen med tänke på hur det såg ut här innan haha.

Och vårt kök ovan hittar ni hos epoq. Ha en fin dag nu!


Sömntuta.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Jag har ett starkt behov att känna mig behövd och att få saker gjort. Därför har jag inte trivts med denna föräldraledigheten eftersom Coronan gjort allt helt olikt från när jag var hemma med Collin. 
Vissa dagar är bättre än andra, men just nu känner jag att får jag inga saker gjorda här hemma så mår jag sämre. Jag blir nästan stressad när jag vet att de är så mycket som ska göras i vardagsrutiner och renoveringen. 
Så idag har jag tagit tag i rensning i Collins rum och ska försöka få ordning på hans möblemang och kanske lite nya roliga saker att sätta upp för hans bilar på väggen. :)

Krävs bara att den lilla sover såhär gott så jag kan få något gjort haha.

Fotobok

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)

I samarbete med Önskefoto.
Jag brukar försöka göra en fotobok då och då med alla bilder på barnen. Och ja oss på ett hörn ibland haha. Så roligt att se tillbaka på, och väldigt bra presenter. Boken ovan gjorde jag i önskefotos app på typ en kvart, går så fort och smidigt att göra. 

Erbjudande fint erbjudande till er,  50% på alla fotokalendrar och fotokort, 25% rabatt på alla fotoböcker. Rabattkod:  BZZJUL

CASSANDRA