Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Palmolive

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med buzzador har jag fått hem denna duschkräm. Den innehåller små korn som även skrubbar lite milt, en fräsch doft och skön på huden.
Nu är det äntligen fredag och vi ska givetvis renovera lite men också familjetid, C och L syssling ska ha namngivning imorgon.

Ha en fin dag!

Att välja rätt.

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)

I samarbete med Italianbrands.
Nu efter väldigt mycket köksplanering i huset så lär man sig en hel del om vad man kanske ska tänka på till nästa gång (och nej vi har inte tröttnat på att renovera än, åtminstone inte jag och Martin). Jag drömmer fortfarande om att bygga ett hus från grunden och få bestämma exakt varje millimeter själv. Nu har vi fått bestämma hur allt ska se ut ja, men inte alla mått etc för att få de optimalt planerade köket och övrigt i husväggar. 
I mitt nästa kök drömmer jag om en stor spis med mycket plats. En riktigt bred som man kan ha många kastruller och så vidare igång samtidigt. Minst 100cm i bredd.  För de bästa jag vet är att kunna bjuda på god mat till hela familjen samtidigt, som nu börjar bli många när vi slår ihop oss haha. 
Det finns riktigt snygga spisar och ugnar hos Italien brands och min favorit är nog serien Pro Line som finns i många olika utföranden av storlek, färg etc. Det blir en riktigt snygg detalj som är en stor del av hemmets hjärta, köket.
Varje spis ifrån italian brands tillverkas för hand i Italien. Vilket jag tycker är jättehäftig. 
En nyhet från dom just nu är att det nu går att beställa spis och fläkt i valfri RAL-färg, och RAL fungerar ungefär som NCS koder för er som inte vet vad det är. Så man kan få exakt den nyans man vill ha. Så himla bra ju! Det är något som fler företag borde ta efter, väldigt fota man vill matcha eller kanske bryta av med färger. 

Hur ser ditt drömkök ut? Ha en fin dag!
Brandbil

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I helgen så var vi och besökte brandstationen. Collin tyckte de var jättehäftigt att få se, och han fick prova släcka eld med både brandslang och en brandsläckare. 
Sedan har vi hållit på med tvättstugan som kom i fredags, och allt är uppe! Vi ska bara fixa med VA och lite småpiff. Det kommer bli så jäkla bra. Längtar till jag kan tvätta här hemma igen :)

Att spara smart.

Skrivet:    ·  Min vardag

      

Okej hur underbart är det inte med att ha hus. Det går åt lite mer el hehe. Men kostnaderna är lite annorlunda från att vara van vid vårt lilla som radhus vi hade innan. Men alla boenden har olika fördelar såklart. Fick en smärre chock igår när Martin nämnde elkostnaderna för månaden som varit, helt sjuk vad priserna kan variera fast man haft en till exempel lägre förbrukning än förut. 

Och låt oss säga såhär, de finns ju mycket roligare saker att lägga pengarna på än en massa onödigt dyra kostnader för el. De måste ändå alla hålla med om va? Och framför allt, tid de kan man spara när man då istället jämför olika elavtal och byt elavtal på Zmarta! :) Då slipper man missa något bolag och sitta och söka själv på allt.

Och apropå el äntligen har vi fixat en fin lampa till vår lilla hall nu så de slipper vara så mörkt där när de är höst nu.

Här har ni lite fler tips på vad man kan tänka på när man byter elavtal. Ha en fin dag!
Kexbars

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med Göteborgskex och buzzador har vi fått hem dessa. Jag gillar bäst yoghurt smaken, vilket jag inte trodde från början. Perfekt litet snack när man blir lite hungrig och behöver ta något fort.
Har ni provat? :)

Adventskalender

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Har ni någon adventskalender i år? Förra ret hade jag glossybox. Lät lyxigt osv men har knappt använt något av de. Så i år fick de bli te, någon som garanterat kommer användas haha. Ska bli så mysigt dessa mörka vinterkvällar!

Åtta år.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Förra helgen så firade vi 8 år som par. Fan helt sjukt vad tiden gått, och på de har vi hunnit köpa två hus, och sälja 1, få 2 underbara ungar och ja renoveringsdamm och frustration haha. 
Vi får se om vi kanske komma iväg på någon middag ensamma, hade varit så roligt att få komma iväg. Jag har ju Linton klistrad på mig, känns de som, hela tiden. Och nu när han börjat äta mer mat och inte ammas hela tiden så kan jag faktiskt få smita lite mer. 
Ha en fin kväll :)
CASSANDRA