Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Att välja rätt.

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)

I samarbete med Italianbrands.
Nu efter väldigt mycket köksplanering i huset så lär man sig en hel del om vad man kanske ska tänka på till nästa gång (och nej vi har inte tröttnat på att renovera än, åtminstone inte jag och Martin). Jag drömmer fortfarande om att bygga ett hus från grunden och få bestämma exakt varje millimeter själv. Nu har vi fått bestämma hur allt ska se ut ja, men inte alla mått etc för att få de optimalt planerade köket och övrigt i husväggar. 
I mitt nästa kök drömmer jag om en stor spis med mycket plats. En riktigt bred som man kan ha många kastruller och så vidare igång samtidigt. Minst 100cm i bredd.  För de bästa jag vet är att kunna bjuda på god mat till hela familjen samtidigt, som nu börjar bli många när vi slår ihop oss haha. 
Det finns riktigt snygga spisar och ugnar hos Italien brands och min favorit är nog serien Pro Line som finns i många olika utföranden av storlek, färg etc. Det blir en riktigt snygg detalj som är en stor del av hemmets hjärta, köket.
Varje spis ifrån italian brands tillverkas för hand i Italien. Vilket jag tycker är jättehäftig. 
En nyhet från dom just nu är att det nu går att beställa spis och fläkt i valfri RAL-färg, och RAL fungerar ungefär som NCS koder för er som inte vet vad det är. Så man kan få exakt den nyans man vill ha. Så himla bra ju! Det är något som fler företag borde ta efter, väldigt fota man vill matcha eller kanske bryta av med färger. 

Hur ser ditt drömkök ut? Ha en fin dag!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA