Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Gott nytt år!

Skrivet:    ·  Min vardag
Höga klackar, massa roséguld och gott att dricka. Gott nytt år allihopa!

Nyårsafton!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Fick min älskade ring ifrån Lily and Rose :D Den är roséguld men de syns inte på bilderna... Tänkte ha den ikväll med min svarta klänning ;) 
Idag blir det en städdag ifall vi ska vara hos ikväll en stund, blir nog att börja städa nu ;) 

30 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Bromma Blocks och lite sånt. Annars har vi inget mer planerat att göra idag ;)
Planerat lite för morgondagen då vi ska på middag hos Anna med massa härliga människor :) 
Ha en bra kväll! ♥

Så fel de kan bli.

Skrivet:    ·  Min vardag


Martin skulle besikta bilen idag, men när vi kom dit var det imorgon egentligen. Så vi tog en tripp till Barkarby och åt god mat samt handlade lite. :) 
Nu börjar jag och älsklingen planera lite inför nyår, lite för överskattat dock ;)

28 december

Skrivet:    ·  Min vardag

Fick lite handkrämer av mamsen på julafton, de går ju alltid åt ;)
Äntligen slutjobbat, så nu jobbar jag inte förens på söndag igen. En veckas ledighet var längesedan jag hade. Blir mys med älsklingen som också är ledig och lite mer mys ;)

27 December

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag är det middag hos familjen Brunberg, trevligt trevligt. Vi åkte hit tidigare och väntar på att alla andra gäster ska komma :) 
Självklart har jag blivit sjuk också, lyckas alltid bli det på loven :(

iPhone 6

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick en iPhone 6 i julklapp, så jävla nice! Hade inte önskat mig det heller, så var extra roligt. ;) Kamran är såå mycket bättre. Snygg är den också, fick i favoritfärgen roséguld :D

Odd Molly Dress

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Myser i min fina Odd Molly dress som jag fick igår! Fick sååå fina saker verkligen, får visa det senare :D Hoppas ni också hade en bra julafton. Idag ska jag och älsklingen bara slappa, jobbar imorgon och sen är jag ledig igen. Sista jullovet måste man ju faktiskt njuta av lite ;)
 

God jul!

Skrivet:    ·  Min vardag

God jul på er alla! Hoppas ni får en jätte fin jul. Jag hör av mig ikväll eller imorgon istället, nu ska man inte sitta inne och komma bloggar hela dagen! ;) Puss.

Voluspa

Skrivet:    ·  Min vardag
Dessa två godingar skulle jag inte tacka nej till, doftar sååå gott! Så synd att de är så dyra så man inte kan köpa alla! Men jag ska nog se till att jag äger dom inom snar framtid hihi ;)
 

22 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Min morgon har jag hunnit med att gosa med Tindra, gå ut med Eroz och nu är jag äntligen klar med att städa mitt rum och nästan resten av huset :) Jobbar bara ectra 2 gånger faktiskt. Hoppas ni får en bra dag!

I want...

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Dessa finns HÄR!
Åh så snygg denna stil på skor är! Har nog börjat få en crush på skor igen... NLY shoes gör alltid så snygga skor :D

Kvällsmys.

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom älsklingens telefon helt plötsligt la av så blev det en tur till Täby. Han slog på stort och köpte nya iPhone 6, nytt abonnemang och så fick han en fet Marshall högtalare på köpet haha ;) 
Vi köpte med oss lite gottis ifrån Dunkin' Donuts också hihi. Hadee.

Nyårsklänningar!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit, Tips!
Det är nyår snart, så varför inte klicka hem sin nyårsklänning redan nu? Jag har valt ut några som jag tycker är snygga :D Jag har faktiskt redan köpt min klänning, men den visar jag inte än ;)
 
 

Jag vill resa.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sist jag & Martin var utomlands i vintras.
Åh vad jag vill resa utomlands! Har suttit och kollat på resor i flera dagar nu.. Om vi inte åker med familjen så måste jag och älsklingen boka en resa till vintern. Vägrar att vara hemma hela vintern och frysa, usch och blä..

19 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Titta vad fint jag fick av Anna i julklapp, hon hade hängt det på staketet på min baksida haha gulle. Får lista ut nått roligt sätt att ge min julklapp på också ;) 
Idag har jag shoppat med mamma i BArkarby, vi hittade lite julklappar och har ätit god buffé :)

Nelly christmas calender

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Klicka HÄR eller på bilder för att komma till erbjudandet.
I dagens Nelly.com kalender så hittar ni detta erbjudandet :D 40% på massor utv Wonderlands BHar, trosor, freebras osv. Dom har riktigt snygga underkläder faktiskt :) Jag gillar deras Calvin Klein insiprerade underkläder som finns HÄR :)

Christmas loading...

Skrivet:    ·  Min vardag
✖️ | Romy1998:DUntitledSweater.
Jag och älsklingen har nyss ätit lite middag. Vi har börjat baka lite julgodis idag också, visar nog allt senare ;) Har ni någon tips på julgodis utom knäck? ;) Idag kom första riktiga snön här också! Riktig mysig kramsnö som knastrar under fötterna när man går :)

Over-knee shoes!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Alltså dessa skor, to die for! Vill verkligen ha dom, men de kostar väldigt mycket för att vara ifrån H&M tycker jag... 999:- liksom, what? Kanske köper dom bredvid istället som var lite billigare ;)

16 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Gjorde en krämig carbonara med kyckling till lunch eftersom jag slutar så tidigt. Dock är jag inte så bra på att uppskatta hur mycket pasta som behövs, gjorde typ lunch för 5 personer haha... 
Funderar på att vila lite nu, har faktiskt inget mer plugg denna vecka och sen är det jullov :D

15 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade upp till ett smattrande på fönstret, usch hellre att det snöar än att det regnar :( Imorogn har jag idrottsprov liknande så ska försöka komma ihåg att plugga lite haha. Annars blir de nog bara mys med älsklingen, hihi.

14 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma efter en jobbdag, nu ska jag vila upp min onda rygg och plugga lite. Har en massa serier att ta igen också, BB & PH finalen har jag missat nämligen ;)
Igår var vi och hälsade på min kusin och hennes lilla bebis, åh så söt hon var! :D Man blir ju sugen på att skaffa en egen, men de väntar vi nog med ett tag ;)

Victoria Secret - Sugared Lilac

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Detta lär vara den godaste doften på alla VS mistar, jag har ju ett 10-tal men denna är min favvo. Köpte den i London förut, dock hade dom inte desas i butik utan på flygplatsen hittade jag denna ;)

Fergie - L.A.LOVE

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Introt till Kourtney and Khloe take the Hamptons låten ;)

12 December

Skrivet:    ·  Min vardag
НовостиGood DayTumblr Rooms🎄Want to lay in my bed al day.  ▲
Godmorgon godmorgon. Jag är hemma själv och väntar på att päronen ska komma hem med nya bilen som vi köpt. Ska bli kul att spana in ;) Älsklingen slutar tidigare idag från jobbet också så längtar tills han är hemma igen. Hoppas ni får en bra dag :)

Julkalendern 2014

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Vad tycker ni om julkalendern i år? Kollar ni på den? Jag gör såklart det, man kakn nog inte lbi för gammal för den.. ;) Dock tycker jag inte om den jättemycket med tanke på att den inte är så julig. Gillar mer sånna som är juliga med mycket snö osv :)

11 December

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag ch älsklingen är hemma samtidigt för en gångsskull. Så när han är klar i duschen så ska jag nog fixa lite mellis och sedan kolla på BB eller PH :D Idag händer nog inte så speciellt mycket, ska nog bara njuta av att jag inte har skola imorgon, hihi. Ha en bra kväll!

6 Nagellacks tips!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
 1. Smörj in området kring nageln du ska måla med hudkräm, så är det enkelt att få bort rester om du målar fel. 

 

2. Måla naglarna som ett proffs med den här guiden.

 

3. Vill du få naglarna att torka fortare? Doppa dem i iskallt vatten för att få dom torka fortare.

 

4. Missäfrgningar? Blanda varmvatten, bakpulver och lite väteperoxid för att bleka naglarna från missfärgningar.

 

5. För ett slätare resultat kan du förvara nagellacket i kylen i en kvart innan du applicerar det.

6. Råkar du få ett märke på nymålade naglar? Lugn. Stoppa fingret i munnen och släta försiktigt ut repan med tungan.

10 December.

Skrivet:    ·  Min vardag
Grått och trist väder ute, därav gråa trista bilder höhö.. ;) Sitter och spanar in lite olika tips on tha internet. Imorgon är det sista skoldagen för denna vecka, såå skönt! Känner att jag borde träna men jag har ingen motivation till de, just för att gymmet alltid är fullt!! :( Vad ska ni hitta på idag?

Vad vill ni se mer av i bloggen?

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Vad vill ni läsa egentligen? Jag har verkligen ingen jäkla inspo på vad mina inlägg kan handla om haha... Vill ni ha film recensioner, låt-tips, collage av kläder m.m? Kommentera gärna något ni vill se ;)
 

9 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Faktiskt tagit bort dom flesta av mina akrylnaglar, men målade över alla med rosé/bromsfärgat nagellack. Idag är jag ju ledig så ska snart ut med Eroz och sedan ska jag på möte på jobbet ;) Blir som en repris från förra tisdagen. Han en fin dag!

Armfrill Top

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Klickade hem en ny söt topp, perfekt för fest tillfällen :) Gillar toppar som man ser axlarna på, eller ja cutouts över huvudtaget ;) Denna finns att köpa HÄR hos Nelly.com.

8 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Här sitter jag med min mössa inne, ja jag gillar att ha mössa inne ;) Tog en liten tidigare tripp hem, orkar faktiskt inte vänta när man får flera timmar hål för en lektion. Imorgon är jag ledig också, undrar vad man ska hitta på då :D Nää nu blir det lite Kardashian och mellis! Puss.
 

WoodWick - Linen

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Mamma har massor av WoodWick ljus hemma och dom sprakar lite som en brasa gör och det låter så mysigt, så köpte ett eget :) Om ni också vill köpa så finns dom HÄR. Finns i massor av dofter, jag tog linen som luktar lite nytvättat typ ;)

The Hanging Tree

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Fan vad grym denna låt är! Kommer ifrån senaste filmen :D

Fashion show London 2014

Skrivet:    ·  Min vardag
Hur taggade är inte jag på denna VS show, jo as taggad! Kul att dom är i London istället för USA också. Taylor Swift, Ariana Grande och Ed Sheeran kommer stå för musiken i år också :)
Den 9:e December kommer den sändas i USA, så får se när man kan se den i Sverige ;) Kommer ni kolla på showen?

3 December.

Skrivet:    ·  Min vardag
Good morningFood ~ | via Tumblradd a caption
Jag blev hemma idag också.. Fan jävla förbannande förkyldning. Jag har legat vaken hela natten och hostat, sen har lilla Martin tagit upp hela sängen och de gjorde det inte lättare att somna.. ;) Men vaknade nyss så har sovit i 3h iallafall.

Volupsa - Saijo Persimmon

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Mitt nya ljus ifrån Volupsa, hade det på önskelistan men orkade helt enkelt inte vänta tills dess haha. Jag har inget luktsinne just nu eftersom jag är förkyld men alla andra säger att det luktar gott ;) Har ni några favoriter ifrån Voluspa? :D

23 dagar kvar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Satt upp min nya ljusstake :)
Åh härliga December, jag älskar julen! Kan man bli för gammal för att ha en julkalender? Tycker inte jag iallafall ;) 
Idag så började ju även julkalendern på TV, jag ska tvinga älsklingen att kolla på den med mig när han kommer hem. Annars så har jag åkt på värsta förkyldningen så jag stannade hemma idag, tur att vi är lediga imorgon också så jag hinner vila upp mig :)

Hello December.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
CASSANDRA