Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Skjutbana

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I helgen var vi och hjälpte till på städdagen på Martins skjutbana. Collin var duktigt och hjälpte till också, men roligast var att kolla på hundarna som busade och även att leka med lerduvan. 
Från sommarvärme till att de började snö inatt/imorse, alltså va? Jag hade precis tagit bort Collins tjocka jacka och vinterskor. Så de var vara att rota fram dom imorse innan föris. Nu hoppas jag på bättre väder, speciellt när det är långhelg och vi brukar åka till landet.

Bil

Skrivet:    ·  Min vardag

Detta inlägget är skrivet tillsammans med bilverkstaden i Sollentuna.

Vi köpte ju en ny bil förra vintern efter vår tillökning i familjen, de behövdes helt enkelt större bil och bagageutrymme. Och äntligen har jag godkänt att sambon ska få fixa till den lite haha. Jag är ju inte så intresserad och tycker mest att bilen duger som den är, självklart vill jag att den ska se bra ut. Och sådant som måste repareras ska självklart göras så fort man kan, men bilen funkar ju liksom haha. 

Vi har precis bytt till sommardäck och nya fälgar som vi nyligen köpt, eller vi och vi Martin fixade, det gör verkligen så otroligt mycket för bilen alltså! Spana in bilden ovan på vår lilla pärla. Vad tycker ni? Nästa plan i bilfixet är att tona rutorna där bak, men det är inget vi ska göra själv utan lämnar in på verkstad så det blir gjort ordentligt. Och det är både för syns skull och för stackars Collin som alltid får solen i ögonen när han sitter där bak. Och snyggt med svarta rutor som kontrast mot våran vita bil också.


Är ni bilintresserade eller lite mer som mig haha? I så fall jag kan tipsa om en bilverkstad i Sollentuna. Ha en fin dag!


Glad skin

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I samarbete med glad skin och buzzador. Så har vi fått testa på en rakgel, måste säga att det är en av få som faktiskt funkar. Röda prickar blir inte lika många och försvinner snabbare! Går lätt in i huden och kladdar inte.

Ha en fin dag!

24 April

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
I skogen på vår baksidan så har vi en sandlåda, men Collin använder gärna den som en altan haha. Perfekt liten kvällspromenad tycker Collin. 
Det har varit så skönt väder så vi har kunna gå i tshirt fram till 18-19 liksom! Hoppas på att vädret fortsätter så. 
Jag verkar ha åkt på en förkyldning igen från lilleman, orkar verkligen inte mer sjukdomar nu..

Trevlig helg!

Nöjd grabb.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Hur nöjd är inte denna grabb som får sitta och ratta lite. Haha. Äntligen har Collin börjar på förskolan i veckan efter 7.5 vecka hemma. Men idag började näsan rinna lite.... Så han måste ha blivit smittad igen. Får se hur de är på måndag om han kan gå. Annars är jag permitterad från jobbet, så ska vara hemma någon dag men försöka jobba extra i skolan. Jag tycker det är roligt att träffa dom små liven, har alltid något roligt att säga. 

Hoppas ni får en fin dag!

Bygga altan.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Ja detta är vad vi gjort den senaste veckan hos mina föräldrar, byggt en ny altan. Ja jag har så ont i handleden efter allt skrivande haha, jag är inte van vid såhär mycket skruvande som pappa och Martin.

Vi är fortfarande hemma jag och Collin, min hals gör fortfarande ont och Collin hostar någon gång om dagen.... känns som han aldrig kommer tillbaka till förskolan, inne på 5e veckan. Kommer behöva skola om honom typ...
CASSANDRA