Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Bil

Skrivet:    ·  Min vardag

Detta inlägget är skrivet tillsammans med bilverkstaden i Sollentuna.

Vi köpte ju en ny bil förra vintern efter vår tillökning i familjen, de behövdes helt enkelt större bil och bagageutrymme. Och äntligen har jag godkänt att sambon ska få fixa till den lite haha. Jag är ju inte så intresserad och tycker mest att bilen duger som den är, självklart vill jag att den ska se bra ut. Och sådant som måste repareras ska självklart göras så fort man kan, men bilen funkar ju liksom haha. 

Vi har precis bytt till sommardäck och nya fälgar som vi nyligen köpt, eller vi och vi Martin fixade, det gör verkligen så otroligt mycket för bilen alltså! Spana in bilden ovan på vår lilla pärla. Vad tycker ni? Nästa plan i bilfixet är att tona rutorna där bak, men det är inget vi ska göra själv utan lämnar in på verkstad så det blir gjort ordentligt. Och det är både för syns skull och för stackars Collin som alltid får solen i ögonen när han sitter där bak. Och snyggt med svarta rutor som kontrast mot våran vita bil också.


Är ni bilintresserade eller lite mer som mig haha? I så fall jag kan tipsa om en bilverkstad i Sollentuna. Ha en fin dag!

DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA