Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

24 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter en jobbdag så är vi nu hemkomna och chillar. Anna ska komma förbi och laga lite mat åt oss, skönt att slippa laga mat ibland ;) Imorgon ska jag, chefen och Karro mötas upp och bruncha för att tacka av Karro. Så tråkigt att hon ska sluta, min pärla på jobbet!
 

Mycket blommor nu.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Efter att ha börjat tidigt denna vecka vid 6-7 så unnade jag mig lite blommor efter jobbet. Fick bli lite nejlikor och tistlar. Vi har precis lyxst till de med lite tacos på en tisdag så nu blir det soffläge resten av kvällen haha.. Den där träningen ska jag komma igång med också, fast man kan ju säga att jag börjat eftersom träningsvärken kryper fram efter att ha flyttat på body shop disken i två dagar nu. Ha en fin kväll! 

19 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Fick bli lite nytt på tavellisten.
Idag orkar vi inte laga mat så vi svängde förbi Max och åkte hem till mina päron. Så vi spenderar kvällen här. I helgen så blir det Formex för att samla lite inspiration och kanske handla lite saker till firman. På kvällen så kommer några familjevänner till mina päron så ska vi ha middag där allihopa. Vi bli riktigt många, ska bli så kul :) 

Flowerpower

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)
Igår fick de bli en fredagsbukett. Råkade snutta av halva tummen typ när jag skulle fixa blommorna. Känner mig helt handikappad haha... Äntligen min lediga helg, men vi har inget planerat. Har hellre saker att göra i överflöd än inget alls.. ;) 

6 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Med mensvärk från helvetet har jag nu klapprat massa piller i hopp om att de ska sluta göra ont. Blir helt väck i kroppen under denna satansperiod... tur att jag har några lediga dar framför mig, för jobba brukar oftast inte gå. Ikväll väntas middag hos päronen och imorogn hos svärföräldrarna :) Ha en fin dag! (null)

CASSANDRA