Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sjukstuga.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Linton har åkt på en rejäl förkyldning och Martin vaknade upp med feber imorse stackaren. Jag och Collin är, peppar peppar, friska. Och så hoppas jag de förblir, nästa vecka ska jag på event i Askersund igen som jag sett fram emot länge. 
Tyvärr blir de inte så mycket gjort här hemma då, vi som tänkte fixa klart i badrummet och sånt.

Ha en fin kväll!

Personalbrist

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Jag har haft C hemma från förskolan hela förra veckan och även denna förutom igår och idag, var tvungen at lämna eftersom jag hade ärenden med Linton och lite annat. Surt att denna pandemin aldrig tar slut… 
Men vi försöker göra de bästa vi kan och leka på dagarna. Imorgon blir de en tripp till moset eftersom jag har paket att hämta ut. Så kanske vi fikar lite med syrran och mina mini me’s.
Annars då, jo jag gick utanför min comfortzone och sökte ett jobb. Som jag länge velat ha. Men tror inte de ger något, mer man ska alltid försöka! ;) Det dumma är bara att Linton inte börjar förskolan förens i augusti.

Ha en fin kväll!

En drömbil

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)    

Ja vi har inte bara totalrenovering av huset på gång just nu, Martin har startat ett eget företag och letar efter en ny bil. Som har en del krav, den ska va lagom stor för att få plats med massa verktyg, lång rör etc. Därför passar jag på att skriva det här inlägget tillsammans med SCstyling som jag också länkar till lite längre ner i texten.  

Men vi är även på jakt efter en ny familjebil som är lite billigare att äga men lika stor helst. Dock så tycker jag de vore skönt med en mindre familjebil så man får plats på alla parkeringar bra, för många kan inte parkera. Så jobbigt då när man ska ut med två barn också. De tar plats med både i backluckan med barnvagnar och barnstolar i baksätet så på så sätt måste den vara rymlig. Och efter ett nytt bilköp så tillkommer alla extra grejer, vinter och sommardäck och fälgar , de ska minsann inte va något tråkigt. Gärna snygga, läs dyra, som inte alla andra har. Haha, men ja jag håller faktiskt med om att de förändrar hela bilen när man byter ut småsaker. Och tonade rutor är ett måste, både snyggt och praktiskt för de som sitter där bak mot solen till exempel.


Hur ser eran drömbil ut? Ha en fin dag!

CASSANDRA