Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

En drömbil

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)    

Ja vi har inte bara totalrenovering av huset på gång just nu, Martin har startat ett eget företag och letar efter en ny bil. Som har en del krav, den ska va lagom stor för att få plats med massa verktyg, lång rör etc. Därför passar jag på att skriva det här inlägget tillsammans med SCstyling som jag också länkar till lite längre ner i texten.  

Men vi är även på jakt efter en ny familjebil som är lite billigare att äga men lika stor helst. Dock så tycker jag de vore skönt med en mindre familjebil så man får plats på alla parkeringar bra, för många kan inte parkera. Så jobbigt då när man ska ut med två barn också. De tar plats med både i backluckan med barnvagnar och barnstolar i baksätet så på så sätt måste den vara rymlig. Och efter ett nytt bilköp så tillkommer alla extra grejer, vinter och sommardäck och fälgar , de ska minsann inte va något tråkigt. Gärna snygga, läs dyra, som inte alla andra har. Haha, men ja jag håller faktiskt med om att de förändrar hela bilen när man byter ut småsaker. Och tonade rutor är ett måste, både snyggt och praktiskt för de som sitter där bak mot solen till exempel.


Hur ser eran drömbil ut? Ha en fin dag!

♡Carolina ♡
Skrivet: 2022-01-19,  kl. 07:59:54 Blogg:  http://knaset.com

Vi är också inne på större bil. Precis som du säger, gärna billig men rymlig så man får plats med barnvagn och allt som hör till med barn + kan åka på semester utan svårigheter att få med allting. Inte lätt det där med bilköp, vi har en Skoda Fabia Combi nu som är rymlig och bra, men vi upplever att det behövs större bagageutrymme, både för framtiden och nu 🙈




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA