Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Stor tomt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Inlägget är skrivet i samarbete med letsbuyit.se

Som ni vet nu vid de här laget ska vi flytta till en villa snart, med en stor tomt. Något som vi drömt om och letat efter väldigt länge. Så äntligen nu när vi har en fin tomt så ska vi ordna till den så barnen har massa roligt att leka med de kommer bli fotbollsplan, studsmatta, sandlåda, lekstuga och ja allt annat roligt man vill ha som barn. Jag tror alla barn tycker om att leka "vuxen" och ha de som vi har fast i miniatyrform, Collin älskar att gå och städa med sina egna redskap och laga mat i sitt leksakskök. Och snappar upp hur vi gör sakerna, som till exempel att diska. Supergulligt att de hur han står och diskar sina stekpannor under kranen med diskborste efter att ha sett hur vi gör.
Tomten är ju perfekt då allt är plant och inte behöver grävas i osv! De kommer behövas roligheter att göra medan vi kommer renovera huset för att de ska vara sysselsatta. Så de är nog de minsta vi kan göra för dom. Ni ser ju ovan vilken potential de finns att ordna de fint! Vi ska även bygga en altan längs med husets baksida, skulle gärna vilja bygga upp som en liten mini värld till barnen med lekstuga, solstolar och bord med parasoll och allt i miniformat såklart. Hur gulligt är inte de!? Jag hoppas energi finns till de sen när vi håller på där mitt i renoveringsksoset.

Vad drömde ni om att ha på tomten när ni var små? Jag ville alltid ha en pool och var lite avis på landet på dom som hade en egen lekstuga haha. 
Ha en fin dag!
♡ullie♡
Skrivet: 2021-02-02,  kl. 20:55:16 Blogg:  http://weberskold.se

tänker om du har kollat på isa_rustaupp . ja tror inte hon har bloggen kvar men intagram vet ja hon är så himla krativ me allt och gör om hela både deras hus o gården för barnen du får inspo

♡Blondina ♡
Skrivet: 2021-02-03,  kl. 15:25:59 Blogg:  http://https://blondinas.se

Har ända sen ja va liten drömt att ha stort hus stor gård med hästar och hundar så hagar hundgårdar stall har alltid varit en dröm för mig ända sen liten bara att i vuxna dagar är de bara inhängnad för hundarna jag har stor villa stor gård garage mm :)

♡Enna♡
Skrivet: 2021-02-03,  kl. 21:49:30 Blogg:  http://sayyeastofashion.blogg.se

Men vad kul att få designa sin egna trädgård! Och så stor :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA