Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

mycket !

Skrivet:    ·  Min vardag
ojojoj, vad det har hänt mycket ! hej måste jag ju säga också.

torsdag;
gick upp kl. 6. packade det sista för boda borg ! vi åkte iväg kl. 7.15. jag åkte i tims bil. dom hade tv så vi satt och tittade på film ''music lyrics" och det va min film som jag hade tagit med. vi kom sit och hade gårdskampen som bestog av typ pilbåge, slangbella m.m. sedan va det rummen, själva grejen med boda borg. man går in i rum, inne i rummen finns det utmaningar, antingen fysiska eller tänkande. de va skojjigt ! sen fortsatte vi ända till kl 5 ! alltså i 7 timmar. sen åkte vi till tälten som vi skulle sova i. vi sköt ihop alla våningssängar så det blev dubbelsängar. på kvällen åt vi vildmarkspanna, typ ekorre & grävling sa dom att det va. men jag vet inte...bananbåt, korvgrillning och mys.  men något som inte va mys, spökvinden. FYFAN ! han berättade nån riktig historia om huset. läskigt. sen så gick vi (jag, moa, cassie, jessica & jacke) upp dit. men jacke banga xD det va de läskigaste som har hänt i hela mitt liv ! jag började till och med o gråta ! sen gick och la oss kl 12.

fredag;
gick upp kl 8 för frukost. sen typ nån terrängbana. sen åkte vi hem. haha. fick en ny cykel, skitfin. ringde cassie, hon kom över. sen ringde vi killarna. anthon och anden asså. anthon blev lite tråkig eftersom att han ville hem och spela wow.  vi käkade på pizzan. hände inte så mycket mer..

idag;
nationaldag ! och det betyder uppvisning i edsbergsparken. det va roligt förutom att det va skitkallt det mesta av dagen. mamma och jag åkte till ica maxi och köpte middag. och sims 3 !!! som jag håller på och spelar nu. och så har jag bakat en tårta ! tänkte att jag skulle lägga in bilder från boda borg senare.

/jennifer.
♡Emma♡
Skrivet: 2009-06-07,  kl. 21:36:49

Kan ni inte ha "Dagens Outfit" ? eller lägg in lite mer bilder det är roligare !!!

Kraaamar
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA