Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

halloweén.

Skrivet:    ·  Min vardag
hejhej,

idag har jag varit med moa och vi åkte till sollentuna centrum och jag var ju med fannie i stan för ett tag sen men då köpte jag inget sen så igår var jag med moa vi sovöver igårgårkväll och vi hade hyrt bröllopsduellen, den var bra, sen så kollade  vi på en annan film som vi har men moa somnade efter halva filem, igårkväll så bowlade jag och ebba.
imorgon så ska jag, mamma, cevin, och tindra åka till sollentuna centrum och kolla i alla nya affärer som öppnas och dom 100 första som kommer in på H&M får två hundra i presentkort och så om man handlar för femhundra får man hundra i rabatt...
sen så ska vi typ  åka till husbybadet, där har jag inte varit på hundra år.
Och på fredag så ska jag och ebba åka till stinsen kanske bio också :)

snart så är det halloweén,
vi ska ha gäster då sarah, sebbe, cristine och peter ska komma.

sen så vill jag och mamma kolla på Grease musikalen, så det kanske vi ska göra...

mamma och jag emma och emma's mamma ska ju snart gå på idol det är inte nu men nästa alltså en gång kvar då ska ag och emma ha några roliga kläder kanske så man ser oss i tv-rutan :)
förra året så hade vi några jätte fula tröjor jag hade en lime grön troja och emma's var lite snyggare hon hade en jättestark rosa färg.

sen så skulle jag, jenni, moa, moa gå på new moon premiären den 19 - 20 alltså vid midnatt men jennifer bokade till henne och hennes pappa och sen bokade hon en till till moa m och nu så kan jag & moa inte gå :(
det tycker jag inte var så schysst :/

är det nån mer som är besatt av farmville eller nåt annat spel på facebook ?

cassandraDITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA