Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Vinnaren av läsvärt nr 2

Skrivet:    ·  Tävlingar

Vinnaren heter Solin Jamil, är 13 år gammal. Hon älskar att fota, blogga, vara social, dansa, god mat och mycket mer. Hon bor i Bandhagen som ligger i Stockholm och drömmer om att bli fotograf eller frisör en dag. :)

 
1. vad får du ut av att blogga?
Jag får visa mina fotografier jag har tagit och får konstruktiv kritik av mina läsare som jag tar in och förbättrar mig genom. :) Det hjälper mig att uppnå min dröm att bli fotograf!

2. hur fick du idéen på att börja blogga?
Jättemånga av mina kompisar hade bloggar och dom tyckte det var så kul så jag hakade på. :)
 
3. vem är du som person utanför bloggen?
Jag är ganska tyst, men ändå galen! Alltså till exempel i klassrummet, då sitter jag inte och är högljud för uppmärksamhetens skull, utan jag sitter tyst och lyssnar. Men utanför skolan är jag väldigt glad och snackar hela tiden, ibland kan det vara kul och ibland riktigt irriterande, haha.
 
4. Har du några bra bloggtips?
Man ska vara sig själv genom allt, kom på något nytt! Blogga om det man tycker om och visa sin egen personlighet. Man ska inte härma till exempel blondinbella, att man har bloggnamnet blondinsolin och blogga om naglar, mat osv. För när man besöker en ny blogg vill man läsa om nya saker.
Sen ska man hålla en bra uppdatering, jag tycker att 4-7 inlägg och lagom bra för en dag, man vill inte ha för lite eller för mycket. :)
 
5. Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen augusti 2010, alltså började jag när jag var 11 år. Jag spelade ett spel som heter Stardoll och då hade många stardollbloggar så jag skaffade också en och började blogga där.
 
 
 
5 snabba frågor:
 
Hemmakväll / utekväll?
Hemmakväll
 
Få bra vänner / många vänner?
Få bra vänner helt klart!
 
Inga husdjur / husdjur?
Husdjur
 
Blogga / läsa bloggar?
Blogga♥
 
Lycklig och fattig / olycklig och rik?
Lycklig och fattig
 
här är koden för att kunna rösta på
solin om du tycker hennes blogg är månadens
läsvärdaste blogg 19743: SO
 
 
Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA