Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Städhuset

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta kan bli din verklighet ;)
Är det bara jag som hatar att när det är stökigt i sitt rum eller över huvudtaget när det är stökigt hemma? Om ni är lika lata som jag så kan ni få hjälp av Städhuset.se är ett av dom bästa i Stockholm, som städar hos både stora företag och privatpersoner, perfekt inför stundentfesterna både innan och när dom är slut. Det är ett seriöst företag med flera certifikat som funnits i 26 år :) De använder miljöklassade rengöringsmedel och väljer deras leverantörer efter deras egna miljöprogram. Städhuset inriktar sig på fyra olika områden: Lokalvård – Teknisk förvaltning – Grossistverksamhetoch Kontorsservice. För att få deras tjänst anmäler man sig genom att fylla i en intresseanmälan, så enkelt va? :)
Dom jobbar efter citatet "Vår övertygelse är att man inte får 100 % nöjda kunder förrän man har 100 % nöjd personal" vilket jag tycker låter superbra. 
♡sofia♡
Skrivet: 2014-05-13,  kl. 12:25:08 Blogg:  http://byfia.com

haha det kanske behövs ibland..

♡MADDISENJ.SE♡
Skrivet: 2014-05-13,  kl. 12:27:23 Blogg:  http://maddisenj.se

Gud min/vår lägenhet är så stökig just nu, måste verkligen städa men får försöka göra det nån annan dag i veckan för idag jobbar jag kväll och ska snart åka till jobbet




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA