Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Studentfest.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Muggar / Ballonger / Förkläde / Beerpong
Ja min student är ju ganska snart om cirka 95 dagar faktiskt! Så himla taggad på det, att äntligen slipppa skolan. Iallfall för ett tag, inte bestämt mig än om jag ska fortsätta att plugga vidare direkt.. ;) Väldigt svårt val känner jag! Allt beror på vad jag har för jobb, men det vet jag ju inte nu när jag måste börja söka till högskolan..
Efter man varit på champange frukosten, utspringningen, åkt flak och allt det där som ska hinnas med så ska man ju faktsikt ha en studentmottagning hemma hos sig! Så jag kikade runt på lite inspo till det och hittade en bra sida med massor av party grejer, kalaskompaniet.se. Det är inte speciellt dyrt heller vilket passar sjukt bra till oss fattiga studenter ;)
 
Såg att dom också hade ett stort utbud av maskerad grejer, vilket passar väldigt bra till alla skivor som kommer nu till våren :) De har snabb leverans också vilket alltid är ett plus. Ni som tar studenten i år, har ni planerat eran mottagning? Det känns som att det är väldigt mycket att tänka på hehe.DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA