Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Inte långt kvar nu.

Skrivet:    ·  Min vardag
En inspobild.
Snart är våran flytt, börjar bli lite pirrigt och jag har inte köpt alla möbler än! Och flytten är i september. Vi har än så länge inga bord, garderober eller ens soffa än! Och inget för uteplatsen.. Men hittade några snygga bord man kan ha utomhus på den här sidan, allroundinredningar.se. Det är också ett företag man kan beställa inredning till för företag, allt från kontor, reception till väntrums liknande utrymmen.
Jag vill ha allt modernt, stilrent och snyggt! Förmodligen också ganska dova eller naturnära färger så kan man piffa upp med mer färg på små detaljer, så som kuddar, ljus eller liknande :) Men kan dock inte bestämma mig om jag vill ha allt modernt, eller lite mer gammeldags, eller kanske åt shabby chic hållet osv, tycker allt är så fint på sitt egna vis! Men kanske blir en liten blandning, emn inte för mycket blandat då kommer de nog bara att se väldigt konstigt ut hehe. Får väl köra med pastellfärger och lite modernt och gammalt haha..
 
Vad tycker ni om för stilar på inredning? Vill ni har modernt eller lite old school? Berätta gärna, behöver massor med inspo! :)
 
Ha en fin solig dag nu allihopa!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA