Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Paviljong.

Skrivet:    ·  Min vardag, möbler, samarbete
Relaterad bild
Inlägg i samarbete med Furniturebox.
 
Nu är det ju äntligen vår! Och då börjar även sommarkänslorna krypa fram. Speciellt nu när det bjuds på strålande sol och 17 till 19 grader, hur underbart är inte det!? 
Men även solen har sina nackdelar, man kan både bränna sig vilket de flesta gör nu när man knappt se tvn eftersom det reflekterar sig. Och inte på tala om hur jäkla varmt det blir!? Jag måste sova med täcke men det går inte ens nu.. Vi måste lösa detta till sommaren.
Så jag har tänkt på att införskaffa mig en paviljong bak på vår terrass. Då vi inte riktigt kan sätta upp en markis på vår stenfasad. På så sätt så kommer den ta upp en hel del av solen och det kanske gör så det inte blir lika varmt nere på nedervåningen och vi kan se på tv bättre. Och nu när jag och Collin är hemma största delen av dagarna så är det perfekt ställe med skugga på för honom som inte alls ska utsättas för solen. Sedan är det lite mysigt också, på kvällarna kan man sätta fina ljusslingor i den, tända ljus och kanske ha en värmelampa om det är för kallt.
 
Så nu återstår bara att mäta upp terrassen och se vad som passar bäst, ett till plus blir ju mindre insyn ifrån grannarna. Och den får gärna se ut som en pergola som bilden ovan, så snyggt!
 
Har ni något solskydd på eran uteplats? Ha en fin dag!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA