Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Kycklingtjuv

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
Skönt att Martin fortfarande har semester. Vi får se vad vi ska hinna hitta på, vill helst inte sitta hemma hela tiden. Redan tröttnat efter en halvdag hemma haha.
Idag så har vi varit och handlat lite, fått spunk på oorganiserade skåp så vill inhandla bra lådor. Hittade egentligen inte alls det jag var ute efter men de får duga sålänge. Sedan åkte vi och veckohandla. Collin tappade tråden efter några timmar ute och flänger, brukar ge honom något att hålla i innan jag lägger ner det i vagnen.
Denna gång han jag honom en påse färdiglagade kycklingfiléer. Tänkte inte mer på det, han blev glad och tyst av den prassliga påsen. Sen hör jag bara Martin "men vad äter han på nu då!?" Ungen har alltså fått upp påsen och sitter och tuggar på frystkyckling (HAHAHA) Jag fick panik eftersom jag inte visste vad han hade i munnen, och på reflex drog jag ut det snabbt, varav han börjar grina eftersom det gick så fort och ville ha sin kyckling. 
Efteråt satt han bara och smaskade om läpparna då kycklingen är lite kryddad, han tyckte om de med andra ord. Så pinsamt haha!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA