Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Matkassar.

Skrivet:    ·  Min vardag

Bildresultat för matkassarEtt inlägg i samarbete med matkassetopplistan.se.

Jag älskar att beställa hem matkassar, man vet vad man får och allt är klart. Skönast av allt är ju att man får recepten i kassen också. Vi har testat flera gånger och ha matkasse som kommer hem till oss. Man slipper köa och kånka och levereras hem till dörren, hur skönt är inte det!? Speciellt nu när vi har barn och vill lägga tiden på annat. Eftersom man gärna vill följa deras rutiner och när han ska sova vi ca 19.00 så blir man lite begränsad med vad man kan göra efter det. Självklart kan vi åka ut ändå men då kommer Collin bara vara vaken och vara nyfiken på allt, vi är en familj som gärna gör allt tillsammans också så därför handlar vi tillsammans eller inte alls oftast. Så därför är det skönt att kolla hemma vad som finns och beställa det, och sedan få hem det på kvällen levererat och klart! Vissa har ju till och med att det packar upp!

Hur bra är det inte med en hemsida som har allt samlat om matkassarna. Det finns ju ett flertal olika matkassar numera och jag tycker själv att det är väldigt svårt att välja. Det finns ju så många olika företag som gör kassar allt ifrån Icas egna och Linas matkasse som man oftast tänker på då de haft så mycket reklamer på tv haha. Speciellt när man har en man som vill äta vanlig "svensk" husmanskost och jag som helst inte äter det hehe. Jag gillar att prova nya maträtter och kanske hitta nya favoriter. Helst vill jag inte äta samma maträtter varje vecka då jag tröttnar så fort, som Martin hade kunnat göra varje vecka på hela året typ.
Men då gäller det att det inte är något konstigt i för Martins del haha.
Här får du alla tips du kan tänkas behöva om vegokassar, priser, hur många de är för, hur lång tid de tar att laga och allt annat!

Någon mer som gillar att äta olika maträtter och testa nya saker?
Ha en fin dag!

 
♡Emma Engström♡
Skrivet: 2019-08-19,  kl. 17:59:09 Blogg:  http://nouw.com/emmaengstrom

Men åh det är ju verkligen otroligt smart! :D KRAM

♡Sarah♡
Skrivet: 2019-08-19,  kl. 20:59:28 Blogg:  http://CheerSarah.devote.se

Aldrig testat matkasse men förstår att det är skönt att slippa bära hem grejerna :)

♡Carolina♡
Skrivet: 2019-08-19,  kl. 22:48:58 Blogg:  http://knaset.com

Bra tips! Jag har själv aldrig haft den här lyxen, men då jag bodde hemma beställde min mamma och pappa sådana här matkassar. Det var ren lyx och vart bara begränsad vissa gånger under vissa tider :D

SVar; tack snälla <3
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA