Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Att ta lån eller inte?

Skrivet:    ·  Min vardag
Tips appropå utemat, likadant med utekaffe ↑

I samarbete med Freedomfinans.
Ekonomi, ämnet som kan vara både lycka och ångest. Något vi tyvärr behöver för att kunna överleva. Innan vi fick Collin hade vi en bra och stabil ekonomi skulle jag säga, vi behövde aldrig tänka till innan vi köpte något, ja vi behöver inte det nu heller. Men att vara mammaledig är inget man blir rik på, förutom i kärlek såklart. ;) Vi hann som tur var spara ihop en hel del innan jag gick på föräldraledighet. Men dom pengarna fick läggas på att köpa en ny bil dock, större familj är lika med större bil hehe. Det var dock ganska sköt att slippa ta ett billån som vi gjorde med den förra bilen vi hade, bara för vi inte ville bli av med allt på kontot. Men det struntade vi i nu, vi får bara fortsätta spara ihop.
De ända lånen vi vill ha är på hus/tomtköp, andra lån känns inte bra att ta. 
 
Mitt bästa spartips måste vara att ha matlåda både om man jobbar eller är hemma haha, jag ser bara hur mycket pengar som går åt på mat nu medan Martin jobbar och äter ute varje jäkla dag, som vi hade kunnat göra något mycket roligare för. Vad är ert bästa spartips? 
 
Ha en fin dag!

♡dixiwonderland.com♡
Skrivet: 2019-02-12,  kl. 10:02:48 Blogg:  http://dixiwonderland.com/

Tänk på att du enligt svensk lag måste markera ut att det är ett samarbete. Just nu klassas detta inlägget för smygreklam. Markeringen ska stå högst upp i inlägget :)

Svar: Oj ja de måste ha fallit bort! :)
cassandra gigel
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA