Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Målning

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Inlägget är skrivet i samarbete med K3 måleri.
 
Nu är vår renoveringe i fullgång, vi började för exakt en vecka sedan. Och jag kan säga att de finns jobb som är mer roliga än andra att göra. Tex att måla de första lagret färg, inte de andra för då händer de inte lika mycket visuelt. Spackla är väl helt okej, men detta med att slipa! Oj oj vilken respekt jag har för alla målare haha. Jag har slipat första lagret i vårt vardagsrum och ser absolut inte fram emot att fortsätta med 3-4 rum till!.... Mina händer värker, känns som fingrarna ska gå av haha. Och att göra detta hela dagarna med en bebis helt själv är inte de lättaste må jag säga. Han vaknar hela tiden och får avbryta det jag påbörjat så allt tar sån otroligt lång tid att slutföra.
 
Jag funderar starkt på att leja bort detta arbete till proffsen som faktiskt kan måla, slipa osv bättre än vad jag kan. Ser inte riktigt ljuset i tunneln när detta bara är första rummet haha.. 
Något som K3 måleri också gör är slipning av golv. Som ni ser så är golvet rejält slutet i vardagsrummet.. De som bodde här innan har verkligen slitit på golvet och de är ett väldigt fint golv som vi gärna vill behålla. Ett riktigt tåligt och rubust golv, som absolut har mer att ge. Så därför har vi tänkt att slipa upp golvet och kanske hårdvaxolja in de i någon fin nyans. Kan inte riktigt bestämma mig om vi ska ta en mörk olja eller en ljus, gillar båda på olika sätt. Så måste nog göra lite research om de innan jag bestämmer mig.
 
Är ni duktiga på att renovera? Eller målning kanske? ;)
Ha en fin dag!
♡ullie♡
Skrivet: 2021-03-29,  kl. 21:34:25 Blogg:  http://weberskold.se

tycker ja oxå är dålig på stora ytor så . mindre går bra men annars tycker ja det blir flammigt eller nåt så man inte är nöjd så du är duktig

♡Enna♡
Skrivet: 2021-03-30,  kl. 20:14:42 Blogg:  http://sayyeastofashion.blogg.se

Vad spännande!!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA