Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Tryckeri

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
I det här inlägget tänkte jag skriva lite om olika trycksaker och det gör jag tillsammans med Norrmalmstryckeriet.
Som egenföretagare och en sambo med eget företag så är eget tryck väldigt viktigt! Jag brukar göra loggor åt både mig, sambon och pappa när de behövdes för deras företag. Sedan trycks de upp på visitkort, kläder och ibland bilar till och med. Så roligt att ha sitt personliga tryck. Allt ser så mycket proffsigare ut med det. Håller ni inte med?
Vi använder oss mycket av broschyrer, folders etc på mitt dagliga jobb så att säga. Väldigt lätt för kunderna att få snabb info och även ta med sig hem om man inte vill stå i butiken och lyssna på all info. Så smidigt när de gäller en massa olika ingredienser och hudtyper och så vidare.
Tryckeri Stockholm jobbar även mycket med miljötänk och är svanenmärkt och FSC certifierade företag. Vilket helt enkelt betyder att de tar hänsyn till miljön och värnar om att bevara skogen eftersom de använder mycket pappersprodukter. Vilket jag tycker är superviktigt eftersom vi bara har en planet att bo på. Så att göra så lite klimatavtryck som möjligt är något som alla företag borde satsa på tycker jag. Visst?
 
Har ni varit i behov att att trycka upp något någon gång? Kanske har ni till och med skrivit en egen bok? ;) Det hade ju varit något!
Ha en fin dag!
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA