Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Från gammalt till nytt.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)

Något som gör mycket för inredningen hemma om man vill göra om men inte spendera så mycket pengar, kan man lätt förändra med nya knoppar eller handtag vilket är något som Beslagdesign har många olika typer av och det där därför jag skriver den här texten tillsammans med dem. Jag rekommenderar alltid kunder som vill göra om hemma i sina kök att först byta ut handtag och eventuellt kanske färga om luckorna om man är trött på de. För oftast räcker de och bra för plånboken och miljön att inte alltid välja nytt nytt hela tiden.
Vi köpte nya knoppar till vårt kontor nu också för att få in lite snygga svarta detaljer på de annars vita tråkiga luckorna. Samt att hela vårt hus går i svarta detaljer runt om så de blir en röd(svart)tråd genom varje rum man går igenom haha. 
Och allt i våra badrum från hyllplan till knoppar och handtag är också ifrån beslag design eftersom de har ett så brett utbud med fina produkter. Och de fyller inte bara en bra funktion de blir ju också väldigt fint. Speciellt när man matchar allt så allt passar ihop väldigt bra och de blir en röd tråd.

Ha en fin dag! 






DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 19, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA