Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Tidseffektiv

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)

I det här inlägget tänkte jag skriva lite angående tidseffektivisering och planering och det gör jag tillsammans med Tojsystem.

Efter att ha haft olika chefsroller i jobbet och nu som studerande så är tiden otroligt viktig att tänka på hur mycket man lägger var. För att ens arbete ska bli effektivt så måste man planera och tänka till för att hinna med allt för en viss deadline osv. Precis som med mitt plugg nu, för att hinna läsa all litteratur eller plugga till en tenta eller redovisning som ska göras.

Jag har senaste tiden tänkt otroligt mycket på skärmtid, ipad, telefoner etc. Både för mig och Martin men också barnen. För våra småbarn har vi strypt tiden på paddorna så de använder bara de en kort stund. Men däremot är det största problemet oss vuxna skulle jag säga, vi fastnar så lätt i meningslöst skrollande och missar hela livet. Sedan vår morfar gick bort nydligen så känner jag att vi måste ta tillvara på den korta tiden vi har här på jorden, för man vet aldrig när det tar slut. Så mitt tankesätt har ändras från att tänk om jag eller annan anhörig försvinner, så känner man att de ända man gjort är att sitta och skrolla på telefonen helt meningslöst istället för att faktiskt umgås. Ne fy tanken får mig att må illa..

Därför är de väldigt bra på iphone att man får en tidrapportering på hur många timmar man lägger på telefonen, och sen också kan se hur många man spenderar var om det är på instagram eller facebook till exempel. Så bara här går det att göra en stor förändring och bli mer tidseffektiv, för tid är det ända vi har och den kan vi inte få mer av. Men det går att planera och ändra saker för att skapa mer tid till sådant som man faktiskt gillar. 

 

Ha en fin dag!








DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Cassandra Gigel, 28, Stockholm.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv!

CASSANDRA